1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karaca’dan 31 Mart yerel seçimler için açıklama
Karaca’dan 31 Mart yerel seçimler için açıklama

Karaca’dan 31 Mart yerel seçimler için açıklama

CHP Gölbaşı İlce Başkanı İbrahim Karaca 31 Mart yerel seçimlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

A+A-

31 Mart yerel seçimleri için CHP İlçe Örgütü olarak dur durak bilmeden sahada olduklarının altını çizen karaca açıklamasını şöyle sürdürdü:

BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

“Belediye meclis üyesi adaylarımızlar birlikte Gölbaşı’nı karış karış gezmekteyiz. Ve sahada vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde bir Mansur Yavaş rüzgarı olduğunu görüyoruz. İnşallah 31 Mart sonrası Ankara’da ‘huzur ve bereket’ iklimi oluşacak ve Mansur Yavaş Ankara’nın Belediye Başkanı olacaktır. Bundan en ufak bir kaygımız yoktur.Gölbaşı’nda da belediye meclis üyesi adaylarımıza yoğun bir teveccüh var.

CHP AÇIKLADI: ANKET YAPTIRDIK

Biz ilçe örgütü olarak Gölbaşı’ndaki seçim sonuçlarıyla ilgili bir araştırma yaptırdık. Aldığımız sonuçlara göre Mansur Yavaş Gölbaşı’nda birinci olacaktır ve yaklaşık 50 binin üzerinde bir oy alacaktır. CHP’nin gerçek listesi olan Belediye Meclis Üyeliğinde ise 25 bine yakın bir oy alınacağı görülmektedir. Mansur Yavaş’ı seven, gönül veren oy verecek olan seçmenlere ve vatandaşlarımızın da şunu bilmesini isteriz.

MANSUR YAVAŞ'IN GÜÇLÜ OLMASI İÇİN...

 Ankara’da Mansur Yavaş’ın daha güçlü bir yönetime sahip olması için belediye meclis üyeliklerine verilecek oylar çok önemlidir. Mansur Yavaş’ın daha güçlü bir belediye başkanlığı yapmasını isteyen seçmenlerin Gölbaşı Belediye Meclisi listesindeki tercihi de CHP olmalıdır.O yüzden Mansur Yavaş sevdalılarının, destek verenlerinin Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği listesinde CHP’ye olan katkıları Mansur Yavaş için önemlidir.

CHP LİSTESİNE OY VERİN MANSUR YAVAŞ'A OMUZ VERİN

Biraz önce söylediğim gibi Belediye meclis üyeliğinde alınacak olan 25 bin oyun üzerine çıkılması Mansur Yavaş’a omuz vermektir. 25 bin oy oranını daha da yükseltmek ve CHP’nin çıkaracağı her meclis üyesi Mansur Yavaş ve Gölbaşı için önem taşımaktadır. Biz CHP olarak seçmenlerimizin iradesine güveniyor e yerel seçimlerde alacağımız 25 bin oyun daha da üzerine çıkacağımızı umuyoruz" 

Bu haber toplam 3301 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.