1. HABERLER

  2. Karaoğlan'da arsalar yüzde 100 prim yaptı
Karaoğlan'da arsalar yüzde 100 prim yaptı

Karaoğlan'da arsalar yüzde 100 prim yaptı

2014 yerel seçimlerle iş başına gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı hizmetlerle gayrimenkul sektörünü de yeniden şekillendiriyor.

A+A-

2014 yerel seçimlerle iş başına gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı hizmetlerle gayrimenkul sektörünü de yeniden şekillendiriyor.

Yerel seçimler öncesi Gölbaşılıları "Arsalarınız satmayın, Gölbaşı değerlenecek" şeklinde uyaran Fatih Duruay, bu tezinde haklı çıktı. Hükümet, büyükşehir ve Gölbaşı Belediyesi'nin aynı partide olması hizmetleri de beraberinde getirirken, Gölbaşı'nın çeşitli mahallelerindeki arsa fiyatları da prim yaptı.

HİZMETLER GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDİRDİ

Mogan Gölü'nün temizliği, Aselsan'ın hizmete açılması gayrimenkul sektörünü harekete geçirirken, köy içi emsal artışı de arsa fiyatlarının artmasına neden oldu. Gölbaşı'nın köy içi yerleşim yerlerinde en çok dikkat çeken artış ise Karaoğlan mahallesinde yaşandı.

KARAOĞLAN'DA ARSA FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 100 ARTTI

Karaoğlan mahallesinin köy içi yerleşim merkezindeki arsalar, geçtiğimiz seneye göre yüzde 100 artarken, Başkan Duruay ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Karaoğlan'ın köy içi yerleşim merkezinde emsal artışı için girişimlerde bulunması, Karaoğlan'daki gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi.

KARAOĞLAN İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Karaoğlan  mahallesinde köy içi yerleşim merkezindeki arsaların emsalinin 0.90 olması için Başkan Duruay ve ekibinin yoğun bir mesai harcadığı öğrenilirken, çalışmaların kısa bir süre içinde bitmesi ve müjdeli haberin verilmesini bekleniyor.

TÜM MAHALLELER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Öte yandan köy içi yerleşim merkezlerindeki emsal artışıyla ilgili Gölbaşı'nın tüm mahallelerinde Gölbaşı Belediyesi tarafından fizibilite çalışmaları yürütüldüğü öğrenildi.

FATİH DURUAY SEÇİM ÖNCESİ GÖLBAŞILILARI UYARMIŞTI

13668.20150419013544.jpg

 

Bu haber toplam 3559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.