1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri iftarda buluştu
Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri iftarda buluştu

Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri iftarda buluştu

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel mahalle iftarları, Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahalleleri’nin ortak iftarıyla devam etti.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara, eşi Hatice Duruay, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftardan önce Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, iftar sofralarını tek tek dolaşarak, vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Duruay, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, “Bildiğiniz gibi Ramazan birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşmak, hoşgörü demek. Bizde bu manada Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizdeki hemşerilerimizle beraber iftar yapalım istedik. Hepinizden Allah razı olsun. Şu birliğimizi beraberliğimizi bir ömür boyu sürdürsün” diye konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana büyük bir gayretle çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Duruay, şunları kaydetti:

“25 yıldır çözülmeyen bir sıkıntımız vardı. Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa Mahallemize sınır olan Mogan Gölü’nün temizliği, Avrupa’nın en büyük projesi olarak şu anda temizleniyor. Bu bizim için bir şereftir. Gölbaşı’na hizmet etmek artık görev değil bir namus şeref meselesi olmuştur. Çünkü sizler 15 Temmuz’da FETÖ teröristinin inlerine kadar indiniz. Gerek TRT’de, gerek Özel Harekat’ta, gerek Genel Kurmay’da, gerek Külliye’de olsun hepsinde de Gölbaşılılar vardı. Hepinizden Allah razı olsun. Bunun yanında devlet hastanemizin temeli atılıyor. Gölbaşımızda MOBESE’lerimiz yapıldı.”

Semt pazarı yüzme havuzu olacak

Başkan Duruay,  Haymana yolundaki pazar yeriyle ilgili imar çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirterek, “Ondan sonra oraya güzel bir kültür merkezi, fitness merkezi, yüzme havuzu yapacağız. Sene sonuna kadar da buranın temelini atacağız” dedi.

İftar programında, semazen gösteri, tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklar için Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı.

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.