1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Katar Şeyhi Terim'i istiyor
Katar Şeyhi Terim'i istiyor

Katar Şeyhi Terim'i istiyor

İspanya’da Malaga’yı satın alan Katar Şeyhi’nin, Fatih Terim'i göreve getirmek istediği ileri sürüldü.

A+A-

İspanya’da Malaga Kulübü’nü satın alarak dünyaya adını duyuran Katar Kraliyet Ailesi Üyesi Şeyh Abdullah Bin Nasser Al Thani’nin, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in peşinde olduğu ileri sürüldü.

Milliyet gazetesinden Mehmet Çiftçi'nin  haberine göre; La Liga’da bu sezon yaklaşık 60 milyon euro harcayarak güçlü bir kadro oluşturan Al Thani, iki sezon önce Real Madrid’i çalıştıran Şilili teknik direktör Manuel Pellegrini’yi takımın başına getirmişti. Al Thani’nin, ligde 4. sırada yer alan Malaga’nın performansından memnun olmadığı ve yeni yapılanma çerçevesinde Terim’e teklif yapacağı iddia edildi.

YILDIZLARI TOPLADI

Katar Emiri Hamad Ben Jalifa Al Thani’nin akrabası olan Şeyh Abdullah Bin Nasser Al Thani’nin, Fatih Terim operasyonunu hayata geçirmek için düğmeye bastığı ve sezon sonunu beklemeden sürpriz yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü. Terim’in ismini ilk olarak gündeme getiren kişinin ise Katar Emiri Hamad Ben Jalifa Al Thani olduğu bildirildi.

LÜKS YATIYLA İSTANBUL’A GELECEK

Malaga Kulübü’nün yönetim kuruluna yakın akrabalarını alan Başkan Abdullah Bin Nasser Al Thani’nin, 133 metre uzunluğundaki süper lüks yatıyla Türkiye’ye gelerek, Fatih Terim için bizzat çalışma yapmayı düşündüğü de ifade edildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE GİDEMEZSE PELLEGERİ’Nİ GÖNDERİLECEK

Abdullah Bin Nasser Al Thani, Avrupa’nın en zengin kulüp sahipleri arasında gösteriliyor. Malaga, Al Thani başkanlık koltuğuna oturduktan sonra aralarında Julio Baptista, Santi Cazorla, Carlos Kameni, Demichelis, Joris Mathijsen, Jeremy Toulalan, Buonanotte ve Ruud van Nistelrooy gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmıştı. Malaga, Arap sermayesi tarafından satın alınan İngiliz ekibi Manchester City gibi yaptığı flaş transferler nedeniyle İspanya’da Malaga City ve Petro Malaga isimleriyle anılıyor.

La Liga’da son olarak kendi sahasında sürpriz şekilde Real Betis’e 2-0 yenilen Malaga 4. sıradaki yerini tehlikeye attı. Al Thani’nin, Şampiyonlar Ligi biletinin kaptırılması halinde Manuel Pellegri’nin görevine son vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu haber toplam 1925 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.