1. HABERLER

  2. Kaymakam Cinbir konuşmasını bitirince, Karaaslan tören alanından ayrıldı
Kaymakam Cinbir konuşmasını bitirince, Karaaslan tören alanından ayrıldı

Kaymakam Cinbir konuşmasını bitirince, Karaaslan tören alanından ayrıldı

Valiler kararnamesiyle birlikte Gölbaşı’ndan Silifke Kaymakamlığı’na atanan Şevket Cinbir, 11. Uluslar arası Gölbaşı Şenliği’nde halka bir nevi veda konuşması yaptı.

A+A-

Valiler kararnamesiyle birlikte Gölbaşı’ndan Silifke Kaymakamlığı’na atanan Şevket Cinbir, 11. Uluslar arası Gölbaşı Şenliği’nde halka bir nevi veda konuşması yaptı. Kaymakam Şevket Cinbir’in konuşması sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, tören alanından ayrıldı.

Haber: Özcan Aydoğdu

Gölbaşı Şenliği’nin açılışında konuşan Kaymakam Şevket Cinbir, üstü kapalı mesajlar verdi. Gölbaşı’ndaki huzurun hukukun uygulanmasıyla ortaya çıkacağı vurgusu yapan  Cinbir, şu ifadeleri kullandı:

BU MEMLEKETİ GABAR’I İÇİN DE SEVDİK, CUDİ’Sİ İÇİN DE….

Gelecek hafta Gölbaşı’ndan ayrılarak memleketimin diğer güzel bir yerinde Silifke’ye gideceğim. Bu memleketi İstanbul için, bu memleketi Gölbaşı için, bu memleketi

Ankara için, bu memleketi Antalya için sevmedik. Bu memleketi Hakkari’nin dağları için de sevdik, Gabar’ı Cudi’si için de sevdik. Her karış toprağında aziz şehitlerimizin kanı var diye seviyor ve aziz vatanımızın her bir bireyini aziz biliyoruz, değerli biliyoruz. Ve o her bir bireye hizmet etmeyi şeref biliyoruz.

CİNBİR’DEN İYİ DİLEKLER

Haftaya aranızdan ayrılıyorum. Sevgiyle kalın, muhabbetle kalın. Sokaklarınıza sevgi hakim olsun, başarılar hep sizinle beraber olsun. Kötünün karşısında olabilme, zalime haddini bildirebilme, mazlumu kucaklayabilme erdeminden uzaklaşmadan Gölbaşı’nda huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.

OSMAN KARARASLAN TÖREN ALANINDAN AYRILDI

Kaymakam Cinbir’in bu konuşması uzun süre alkışlanırken, Cinbir’in konuşmasının bitmesiyle birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da tören alanından ayrıldı. Kaymakam Cinbir’in tayinin çıkmasının ardından Karaaslan “Hükümetimiz en doğru olanı yapmıştır” açıklamasını yapmıştı.

Bu haber toplam 6295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.