1. HABERLER

  2. Kaymakam Cinbir'den Karaaslan'a sert mesajlar
Kaymakam Cinbir'den Karaaslan'a sert mesajlar

Kaymakam Cinbir'den Karaaslan'a sert mesajlar

Cinbir ile arasında soğuk rüzgarlar esen Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Kaymakam Cinbir'in ve yemeğine katılmadı.

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Mersin’in Silifke ilçesine tayini çıkan Kaymakam Şevket Cinbir için veda yemeği düzenlendi. Cinbir ile arasında soğuk rüzgarlar esen Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise katılmadı.

KARAASLAN YEMEĞE KATILMADI

Akalın tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Müsteşar Galip Demirel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Avcı, Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu, Hakim ve Savcılar, Gölbaşı Belediye Meclis üyeleri, bürokratlar, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Birim ile Daire Müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, şehit ve gazi aileleri ile bir çok davetli katılırken, MHP ve CHP ilçe Başkanlarının aksine Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Kaymakam Cinbir için verilen veda yemeğine katılmadı.

Karaaslan, SON GASTE'ye yaptığı açıklamada önemli bir toplantısı olduğu için yemeğe katılamadığını bildirdi.

BİRİLERİ RAHATSIZ OLMUŞSA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL…

Kaymakam Cinbir veda konuşmasında isim vermeden sert mesajlarda verdi. Hiç beklemediği anda Gölbaşı’nda 1 yıllık yaptığı görevin ardından tayininin Silifke’nin ilçesine çıktığını söyleyen Cinbir, “Hukukun ayak sesleri birilerini rahatsız etmişse bu benim için hiç önemli değildir. Şeref bilirim, onur bilirim. Bizler devlet memuruyuz. Birilerinin hep tekrar ettiği gibi. Kamu görevlisiyiz. Alışkın olmalıyız.”

 

BİR GÜN PAKETLEYEBİLİRLER….HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Bir gün paketlerler adını , üzerine bir adres kondururlar, gidersiniz. Hiç önemli değil. Buna alışkın olmak lazım. Eğer ülkemizi seviyorsak bunun her zaman şakaları olur, sürprizleri olur. Eğer tren rayında gidiyorsanız, tren rayının üzerinde gittiğinizin farkında olmanız gerekir. Bu mesleğe talip olduğumda , bindiğim trenin demir raylar üzerinde olacağının farkındaydım. Demirden korkan trene binmez. Aziz ecdadımızın kanlarıyla sulanmış topraklarının her bir yerinde hizmet etme kararlılığımız yoksa, böyle bir mesleğe baştan talip olmamak gerekir.” dedi.

BELKİ KAHRAMANLAR ÇIKABİLİR

Basın mensuplarına da görev yaptığı süre içerisinde kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Cinbir “Belki her şeyi yazamazsınız. Belki kahramanlar da çıkabilir.” dedi.

14512.jpg

14552.jpg

 

 

Bu haber toplam 3835 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.