1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kazım Balay: Biz hazırız
Kazım Balay: Biz hazırız

Kazım Balay: Biz hazırız

Ankara Gölbaşı Emlak Müşavirleri Derneği (AGED) Başkanı Kazım Balay, tapuda tarım arazilerinin yasa dışı bir şekilde bölünmesiyle ilgili "Üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.

A+A-

Ankara Gölbaşı Emlak Müşavirleri Derneği (AGED) Başkanı Kazım Balay, tapuda tarım arazilerinin yasa dışı bir şekilde bölünmesiyle ilgili "Üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Özcan Aydoğdu'nun  tapuyla ilgili yazısından sonra habere açıklama şeklinde yorum yapan  ve açıklamalarda bulunan AGED Başkanı Kazım Balay "Biz hazırız." açıklamasını yaptı.

AGED Başkanı Kazım Balay Tapu Müdürü Tayyip Çelik'in tayinini değerlendirirken tarım arazilerinin yasa dışı yollarla parçalandığını iddia etmişti. Balay,  Cumhuriyet savcılarına çağrı sonrası bir açıklama yaparak "Olayın hukuki kısmı ile ilgili olan mekanizmalar için biz vatandaşlık görevini yapmaya hazırız" dedi. 

Balay ayrıca tapuda mevzuata uymayan yürürlükle olan tapu standartlarını yok wsayan ve vatandaşları mağdur eden uygulamaların düzeltilmesi için de yerel basından destek istedi. 

Bu haber toplam 2959 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.