1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kazım Koç Tulumtaş'a muhtar adayı oldu
Kazım Koç Tulumtaş'a muhtar adayı oldu

Kazım Koç Tulumtaş'a muhtar adayı oldu

Kazım Koç Tulumtaş'a muhtar adayı oldu

A+A-

Genç işadamı Kazım Koç Tulumtaş mahallesi muhtar adayı  oldu. 'Derdinizi dert edinmek için adayım' sloganıyla yola çıkan Kazım Koç "Mahallem için her şeyi yapmaya adayım. Ve mahalle sakinlerine güveniyorum." dedi. 
DAHA GÜZEL BİR TULUMTAŞ İÇİN...
 Seçilmesi halinde mahallesine güzel hizmetler yapacağını söyleyen Kazım Koç "Seçildiğim takdirde mesai gözetmeksizin çalışacağım. Ve mahallelilerime daha güzel bir Tulumtaş vaat ediyorum." dedi.
MUHTARLIK BİNASI AKTİF HALE GETİRİLECEK
Seçilmesi halinde Muhtarlık binasının  aktifa hale getirileceğini ve vatandaşların günün her saatinde burada işlemlerini halledebileceğinin sözünü veren Kazım Koç "Aynı zamanda muhtarlık binamızda mahalle sakinlerimizin ve gençlerimizin bir araya geleceği kaynaşabileceği bir mekan haline getireceğim. Mahalle sakinlerimin desteğini bekliyorum." diye konuştu. 
KAZIM KOÇ KİMDİR?
1985 yılında Tulumtaş'ta doğdu. İlkokulu Tulumtaş İlkokulunda, Ortaokulu Gölbaşı TEK Ortaokulundai Liseyi Balgat Ömer Seyfettin Lisesi'nde okudu. 
Tulumtaş İlkoklu Aile Birliği Başkanı, Ankara Hafriyatçılar Derneğinde yönetim kurulu üyeliği ve Gölbaşı Genç İşadamları Derneğinde yönetim kurulu üyesidir.
Halen kendi şirketinde tarım, hayvancılık, inşaat, ve hafriyat işleri ile uğraşmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

Bu haber toplam 4614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.