1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Keskin: Atabey'e güvenimiz tam
Keskin: Atabey'e güvenimiz tam

Keskin: Atabey'e güvenimiz tam

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin "İlçe başkanımız Nuriye Atabey'e güvenimiz tam" dedi.

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü yeni binasının açılışını düzenlediği programla gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl yapılan 10. Olağan İlçe Kongresi'nde Başkan seçilen ve Ankara'ın tek kadın ilçe Başkanı olan Nuriye Atabey, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin girişimleri sonucunda yapılan CHP Gölbaşı İlçe Örgütü binasının açılış törenine CHP Genel Başkan Yarımcıları Haluk Koç ve Tekin Bingöl, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara CHP İl Başkanı Adnan Keskin, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı Ramazan Şimşek, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtaların yanı sıra CHP'li İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri ve partililer katıldı.

"Türkiye'nin harcını biz koruyacağız"

Türkiye'nin harcını CHP'nin koruyacağını kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Bu ülkenin harcını biz koruyacağız. Bu ülkenin insanını ayrıştırmayacağız. Bu ülkede kardeşliği yine dün olduğu gibi bugünde biz sürdüreceğiz. Size rağmen bütün oyunlarınıza rağmen ne o bayrak inecek ne de bu ülke bölünecek. Çünkü CHP bu ülkenin harcını koruyacak asla yıkılmasına izin vermeyecek" dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin Gölbaşı'ndaki hedeflerinin Belediyeyi CHP'ne kazandırmak olduğunu söyleyerek, bu hedef doğrultusunda İlçe Başkanı Nuriye Atabey ve yönetimine güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

"Bizim için gurur kaynağı oldu"

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Atabey, pati büyüklerine teşekkür ettiği konuşmasında, "Bizlere tam manasıyla yaşama fırsatı veren, bu şerefe layık gören, bu süreçte emeğini, desteğini bizlerden eksik etmeyen öncelikle tüm parti büyüklerimize ve sonrasında tüm partililerimize siz değerli konuklarımıza huzurunuzda minnet ve teşekkürlerimizi sunarız, ilçemizde özlemini duyduğumuz mülkiyeti partimize ait olan parti binamızın, şahsım ve yönetimim zamanında partimize kazandırılmış olması benim ve arkadaşlarımın ayrıca gurur kaynağı olmuştur. Yıllar öncesinde birkaç kez arzulanmasına ve denenmesine rağmen bu girişimler maalesef hep teşebbüs aşamasında kalmıştır. Bu dönemde sizlerin huzurunda nihayete kavuşturduğumuz bu açılışımız sonrasında gururla söyleyebilirim ki Gölbaşı'nda ilçe binamızın mülkiyeti kendisine ait olan büyük ve tek siyasi parti olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu gurur tüm Cumhuriyet Halk Partisi ailesinindir. Bu gururu yaşatanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.