1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kırşehirliler kararını verdi: Ramazan Şimşek!
Kırşehirliler kararını verdi: Ramazan Şimşek!

Kırşehirliler kararını verdi: Ramazan Şimşek!

Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Ramazan Şimşek, MHP Belediye Meclis Üyesi Nevzat Dulkadir’in düzenlediği yemekli programda Kırşehirlilerle buluştu.

A+A-

Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Ramazan Şimşek, MHP Belediye Meclis Üyesi Nevzat Dulkadir’in düzenlediği yemekli programda Kırşehirlilerle buluştu.

 

Gölbaşı öğretmenevinde düzenlenen programa beş yüzün üzerinde Kırşehirli katılırken Cumhur ittifakı adayı Ramazan Şimşek salona girişte alkışlarla karşılandı.

 

Açılış konuşmasını yapan MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Nevzat Dulkadir, Kırşehirli hemşerilerine teşekkür ederken “Beni bu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.” Dedi.

 

Kırşehirlilerin yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Ramazan Şimşek yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

 

İÇİNİZDEN BİRİSİYİM

 

“Bu samimi yuvanızda beni misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada doğdum burada büyüdüm burada ticaret yapıyorum. Kırşehirin ve ülkemizin gururu Bozkırın Tezenesi rahmetli Neşet Ertaş’ın türküleriyle büyüdüm. İçinizden biri sizden biri olarak bir kardeşiniz olarak Kırşehirli hemşerilerimizle birlikte hep beraber olduk Allah izin verirse bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz.”

 

HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ

 

“Allah bana Cumhur ittifakı gibi kutsal bir ittifakın Belediye Başkan adaylığını nasip etti” diyen Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek “Bu görevin ne kadar zor ve şerefli bir görev olduğunun bilincindeyim. Ama Allah’ın izniyle bu işin üstesinden de hep birlikte geleceğiz. Bu konuda da hepinizin fikirlerine ve desteğinize ihtiyacım var.” diye konuştu.

 

KIRŞEHİRLİLER KARARINI VERDİ

 

Kırşehirliler de Ramazan Şimşek’in destek çağrısına güçlü alkışlarla karşılık verirken, 31 Mart seçimlerinde Ramazan Şimşek’in yanında olacaklarının mesajını verdi.

 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Ziya özkan, Levent Şimşek, Osman Bostanoğlu ve Nevzat Dulkadir dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: Levent Şimşek ve Nevzat Dulkadir, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Nevzat Dulkadir ve Levent Şimşek dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 25 kişi, Nevzat Dulkadir, Levent Şimşek ve Ramazan Yeniçeri dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, Yalçın Coşkun, Osman Bostanoğlu, Levent Şimşek ve Yetiş Mehmet dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Bu haber toplam 2665 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.