1. HABERLER

  2. Koca Koca Adamların Funda Arar kavgası
Koca Koca Adamların Funda Arar kavgası

Koca Koca Adamların Funda Arar kavgası

Bu yıl 8’cisi düzenlenen Gölbaşı Uluslararası Göller, Sevgi Çiçeği ve Andezit Festivali’nin ikinci günüde Funda Arar kavgası yaşandı.

A+A-

Bu yıl 8’cisi düzenlenen Gölbaşı Uluslararası Göller, Sevgi Çiçeği ve Andezit Festivali’nin ikinci günüde Funda Arar kavgası yaşandı.  Protokol de yaşanan sıkıntı yüzünden MHP’liler arasında tartışma yaşandı. Zabıta Müdürü Pehlül Eraslan, bazı kişilerin tanıdıklarını ve akrabalarını protokolün bulunduğu bölüme alırken, bazı MHP’lilerin de tanıdıklarını içeri almaması üzerine konser alanında tartışmaya neden oldu. 

MHP’li Arif Çelik, Levent Yıldırım, Pehlül Eraslan’ın bu tavrına sert tepki gösterirken festival alanında tartışmalar yaşandı. Tartışmaya MHP Büyükşehir Meclis Üyesi Kadir Yanık’ta müdahil olurken; MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener’in tartışmayı yatıştırmak yerine protokol koltuklarından seyretmesi ise dikkat çekti. 

MHP İlçe Yönetiminde bulunan Arif Çelik ve Levent Yıldırım, Zabıta İşleri Müdürü Pehlül Eraslan’ın üzerine yürürken, olayı Hesap İşleri Müdürü İsmail Kara yatıştırmaya çalıştı. Kalabalık MHP İlçe yönetimi ve belediye bürokratlarını kavgasını hayretler içerisinde izledi. 

Tartışma araya giren kişilerin ikna çabaları ile tatlıya bağlanırken, Gölbaşı Son Gaste’ye konuşan Pehlül Eraslan tartışmayı yalanladı.  Arif Çelik ise tartışmayı doğruladı ancak olayın tatlıya bağlandığını kaydetti.

Bu haber toplam 2717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.