1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Koray Aydın: Hem Ankara’nın hem de Gölbaşı’nın burcuna zafer bayrağını dikeceğiz
Koray Aydın: Hem Ankara’nın hem de Gölbaşı’nın burcuna zafer bayrağını dikeceğiz

Koray Aydın: Hem Ankara’nın hem de Gölbaşı’nın burcuna zafer bayrağını dikeceğiz

Koray Aydın: Hem Ankara’nın hem de Gölbaşı’nın burcuna zafer bayrağını dikeceğiz

A+A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde İYİ Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Selçuk Dağdelener’in seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerle Bezirhane, Karaali, Ahiboz ve Karagedik Mahallesi’ne ziyaretlerinin ardından Gölbaşı’nda SKM açılışına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, açılışta yaptığı konuşmasında “Gölbaşı kararını vermiş. Gölbaşı’nda seçimi farklı bir şekilde kazanacağız” dedi.

Gölbaşı’nın burcuna zafer bayrağını dikeceğiz

Aydın, “ Gölbaşı havasını bilen biriyim. Çok güzel bir hav var.” diyerek başladığı konuşmasında “ Aslında millet kararını vermiş. Cenabı Allah nasip edecek Gölbaşı’nda seçimi farklı bir şekilde kazanacağız. Çünkü büyükşehirde bu iş bitti. Mansur Bey her gün arayı açarak seçimi kazanacak bir duruma geldi. Bu Ankara içinde Gölbaşı içinde bir kazançtır. Kırsaldan geliyoruz. Oralar kararını vermiş sandıklar açılınca hep beraber göreceğiz. Sonuçlar açıklanınca bazıları şaşıracak ama biz şaşırmayacağız. Allah’ın izni ile hem Ankara’nın burcuna hem de Gölbaşı’nın burcuna zafer bayrağını hep beraber dikeceğiz” şeklinde konuştu.

“Büyükşehirle aranızda köprü olacağım”

Aydın, Gölbaşı’na hizmet noktasında Büyükşehir ve ilçe belediyesi arasında köprü olacağının da sözünü vererek, programa katılan vatandaşlardan Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’a destek istedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde SKM açılışı gerçekleştirildi. Program toplu fotoğraf çekiminin arından son buldu.

 

Bu haber toplam 2734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.