1. HABERLER

  2. Kurban pazarına sıkı denetim
Kurban pazarına sıkı denetim

Kurban pazarına sıkı denetim

Gölbaşı Belediyesi tarafından ilçede kurulan Kurban Pazar Alanı, belediye ekipleri tarafından sık sık denetleniyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi tarafından ilçede kurulan Kurban Pazar Alanı, belediye ekipleri tarafından sık sık denetleniyor. Yavrucuk mahallesinde kurulan Kurban Pazarında incelemelerde bulunan, Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, vatandaşın rahat ve temiz bir ortamda kurbanlık hayvan alışverişini gerçekleştirebilmesi için, belediye olarak büyük bir özenle çalıştıklarını söyledi.

24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ

Kurban pazarlarının, bayram öncesi  denetimleri, Başkan yardımcısı Mustafa Demirci’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci belediye ekiplerinin, vatandaşın rahat ve huzurlu bir alışveriş geçirmesi için, 24 saat görev başında olduğunu vurguladı.

AMACIMIZ VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞI VE HUZURU

Fen İşleri Müdürü Veli Yıldız, Veteriner İşleri Müdürü Fuat Hakkı Kaya ve Zabıta Müdürü Murat Balçık’la birlikte, Yavrucuk mahallesinde kurulan hayvan pazarını denetleyen, Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, “Gölbaşı Belediyesi olarak Yavrucuk mahallesinde kurban pazarı kuruldu ve bu pazarlarda halkımız daha rahat ve temiz ortamda alışveriş yapabilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

DENETİMLERİMİZ SÜRECEK

Tüm bu çalışmalarımız, Veteriner hekimlerin denetiminde yürütülüyor. Veteriner hekimlerimiz denetimlerini gerçekleştirmeye başladı, kurban bayramına kadar denetimler devam edecek, burada oluşan her türlü olumsuzlukta vatandaşlarımız bize ulaşabilirlerse bizde bu istekleri karşılayabiliriz, vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olursa memnun oluruz" dedi.

asda.jpg

img_3301.jpg

 

Bu haber toplam 2410 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum