1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kurbanlıklara sağlık kontrolü
Kurbanlıklara sağlık kontrolü

Kurbanlıklara sağlık kontrolü

Gölbaşı Belediyesi, Yavrucuk Mahallesinde kurulan kurbanlık satış ve kesim alanlarındaki hazırlıklarına tam teşekküllü devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri,Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipl

A+A-

Gölbaşı Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramını sağlıklı ve huzur içinde geçirmeleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gölbaşı Haymana yolu 10 km Yavrucuk  Mahallesinde hazırlanan kurban kesim alanına getirilen hayvanları sağlık taramasından geçiren Belediye ekipleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri küpesiz hayvanların girişine izin vermiyor. Yapılan çalışmalarda alana getirilen hayvanların kontrolü periyodik olarak devam ediyor.

 

Yürütülen çalışmalarla hayvanların küpeli olup olmadığı,  büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için pasaport, sağlık belgesi ve nakil belgeleri kontrol ediliyor.Belgeleri tam olan hayvanların alana girmesine izin verilirken, küpesiz, iki yaşını doldurmamış, ile belgesiz hayvanların geçişleri önleniyor.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Gölbaşı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını sağlıklı ve huzur içinde geçirmeleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye olarak ekiplerimizi seferber ettik. Ekiplerimiz Kurban satış alanında denetimlerini sürdürecek’ dedi.

Bu haber toplam 1626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.