1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Kurs kayıtları başladı
Kurs kayıtları başladı

Kurs kayıtları başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat kursları için kayıtlar başladı.

A+A-

Başkentlileri sanatın hemen her dalıyla buluşturan ve keşfedilmemiş yetenekleri ortaya çıkaran Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kurslarına  ilişkin bilgiler şöyle:

 

-ZEREFŞAN NAKIŞHANESİ:

Zerefşan Nakışhanesi’nde verilen kursta Başkentliler; Türkkari minyatür sanatı, güzel yazı sanatı kaligrafi, uygun desen ve motiflerin işlendiği Kaati ve ebru gibi ilgi gören sanatları öğrenebilecek. 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak kursa kayıt olmak için kimlik fotokopisi ve 1 fotoğrafla, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunmak yeterli olacak.

 

-FOMGET HALK OYUNLARI TOPLULUĞU:

Kurs kayıtları başlayan FOMGET Halk Oyunları Topluluğu'na; 10-13 yaş çocuk grubu, 16 ve 30 yaş gösteri ve yarışma grubu ile 30 yaş üstü hobi grupları olmak üzere 3 ayrı topluluk oluşturulacak. Bu gruplardan birinde yer almak isteyen Başkentliler; kimlik fotokopisi ve 3 fotoğrafla, Şafaktepe Kültür Merkezi'ne başvuruda bulunabilecek.  

 

-TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU:

            Pazar günleri saat 10.00-12.00 arasında alınan başvurular kapsamında; elemeler ve provalar, Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Koro, 18-55 yaş aralığındaki 80 kişiden oluşturulacak.

 

-TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU:

Türk Sanat Müziği Korosu’na da 18 -50 yaş aralığındaki yetenekli kişiler seçilecek. Başvuru, eleme ve provalar yine pazar günleri; Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde saat 12.00-14.30 saatleri arasında yapılıyor.

Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.