1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Levent Gök uyardı: Bu konu kapandı
Levent Gök uyardı: Bu konu kapandı

Levent Gök uyardı: Bu konu kapandı

TBMM Meclis Başkanvekilli Ankara Milletvekili Levent Gök, Gölbaşı’nı ziyaret etti.

A+A-

TBMM Meclis Başkanvekilli Ankara Milletvekili Levent Gök, Gölbaşı’nı ziyaret etti.

CHP Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Gök’ü CHP ilçe başkanı İbrahim Karaca, CHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partililer karşıladı.

SKM'de partililere seslenen Levent Gök, “Gölbaşı’nda gönül arzu ederdi ki belediye meclis üyeleri de ortak liste olabilsin ama artık gelinen bu noktada bunları tartışmak noktasında değiliz. Ben de çaba sarf ettim, siyasette kimi zaman gücümüzün yettiği kimi zaman yetmediği konular oluyor. Ortak liste olsaydı iyi olurdu. Ama artık bu konuyu tartışmıyoruz. Konu kapanmıştır. Gölbaşı’nda Millet İttifakı adayı Mahmut Aksoy'un seçimi kazanması için bütün Cumhuriyet Halk Partililer gerekli çalışmayı yapacaklardır. Tüm desteğimiz belediye başkan adayımız Mahmut Aksoy’un yanındadır" dedi.

Meclis üyesi seçimi ile ilgili de konuşan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “O konuda herkes kendi vicdanları ile baş başa kalarak tercih yapacak ama belediye başkanlığı konusunda hiçbirimizin kafasında bir tereddüt olmayacaktır. Demokrasi kuralları içerisinde kalarak seçimi kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Meclis Başkanvekilli ve Ankara Milletvekili Levent Gök, Gölbaşı halkına seçildikleri takdirde huzur, güven, kardeşlik ve daha yaşanabilir bir Gölbaşı vaat ettiklerini söyledi.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

TBMM Meclis Başkanvekilli ve Ankara Milletvekili Levent Gök daha sonra Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy'u ziyaret etti.

 

Bu haber toplam 1943 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.