1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Macera Parkı Gölbaşı'na değer katacak
Macera Parkı Gölbaşı'na değer katacak

Macera Parkı Gölbaşı'na değer katacak

Gölbaşı Belediyesi'nin vizyon projesi Şehir Parkı'nın içerisinde geniş kapsamlı bir macera parkının da olacağı öğrenildi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi'nin vizyon projesi Şehir Parkı'nın içerisinde geniş kapsamlı bir macera parkının da olacağı öğrenildi.

Yemyeşil doğasıyla ailelere, çocuklara, yetişkinlere ve yaşlılara hitap edecek şekilde tasarlanan Şehir Parkı’nda her yaştan ziyaretçiye uygun aktivite olanakları bulunurken 7'den 70'e herkesin eğlenebileceği ve vakit geçirebileceği Macera Parkı dikkat çekiyor.

GÖLBAŞILI AVM'LERDEN KURTULACAK

Gölbaşılılar hafta sonları çocukları için genellikle büyük alışveriş merkezlerinde buluna ve pahalı bir fiyat olan eğlence merkezlerinden kurtuluyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın vizyon projelerinden birisi olan Şehir Parkı'nın içerisinde yer alacak olan Macera Parkı, Gölbaşı'na ayrı bir değer katacak.

YETENEKLERİ KEŞFEDİLECEK

Çocukların macera parkurlarında yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayacak olan Macera Parkı'nın yaklaşık 4-5 milyonluk mal olacağı öğrenildi.

BELEDİYE BASIN UYUYADURSUN

Öte yandan Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu'nun Şehir Parkı'yla ilgili haberlerinde çok önemli bir yatırım olan Macera Parkı'nın detaylarına yer verilmemişti. 

 

 

Bu haber toplam 3361 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.