1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mahmut Aksoy'un iki projesi
Mahmut Aksoy'un iki projesi

Mahmut Aksoy'un iki projesi

Millet ittifakı Gölbaşı Belediye başkan adayı Mahmut Aksoy projelerini anlattı.

A+A-

 

Millet ittifakı Gölbaşı Belediye başkan adayı Mahmut Aksoy Sokak hayvanları için gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Sokak hayvanlarının Gölbaşı için bir sorun olduğunu belirten Mahmut Aksoy,  “Cenabı Allah’ın yarattığı her canlı gibi onların da ihtiyaçlarını düşünmek zorundayız. Ama sokakta tehlike yaratmalarına da engel olmalıyız.” dedi. Mahmut Aksoy’un açıklamaları şöyle:

Bu amaçla bir hayvan sağlığı merkezi kuracağız. Bu merkezde, sokak hayvanlarının klinik tedavileri ve bakımlarını, aşılarını yapacak, kısırlaştıracak ve kulaklarına küpe takarak, ilçe ve büyükşehir belediyesi rehabilitasyon merkezlerinde koruma altına alacağız.

Bu merkezde sahipli hayvanların muayene, aşı, tedavi ve operasyonları da yapılacak.

Hayvanları şehrin bir parçası olarak gören bir anlayış içerisinde olacağız.  Şehir sadece insanların değil tüm canlıların ortak yaşam alanıdır.

ANDEZİT TAŞ KULLANARAK, KASAPLAR SOKAĞI YAPILACAK.

 

Millet İttifakının İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy yapmak istediği Kasaplar Sokağı ile ilgili bilgiler verdi.

“Mogan Gölü kenarında vakit geçiren insanların evlerine dönerken etini kasaplar sokağımızdan aldığı, sanat sokağımızda gezip, organik pazarımızdan alışveriş yaptığı bir Gölbaşı hayalim var,” diyen Mahmut Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu amaçla bir kasaplar sokağı yapacağız.

Yapacağımız Kasaplar Sokağı, dükkân cepheleri, aydınlatmaları, dinlenme alanları kent mobilyaları ile geleneksel mimari dokumuza ve alışveriş kültürümüze uygun olacak.

Bu sokağı genel olarak andezit taş kullanarak yapacağız. Böylece andezit taşımızın tanıtımını yaparken bir yandan da esnafımıza kaynak aktarmış olacağız. Gölbaşı’nın parasını Gölbaşı’nda bırakmış ve Gölbaşı için harcamış olacağız.

Bölge hayvancılığını geliştirmek amacıyla yapacağımız canlı hayvan pazarı ve kesimhane ile bağlantılı olacak bu sokak sayesinde hayvancılık yapanların, esnaflarımızın daha çok kazanmasını sağlamış olacağız.

Bu sayede ilçemize gelenler ve hemşerilerimiz de yerli, güvenli ve ucuz et almış olacaklar.

Bu haber toplam 2014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.