1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Meclis üyelerinden Türksat'a ziyaret
Meclis üyelerinden Türksat'a ziyaret

Meclis üyelerinden Türksat'a ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay FETÖ Terör Örgütünün darbeci teröristleri tarafından kalkışma gecesi hedefinde olan TÜRKSAT’ı ziyaret etti.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay FETÖ Terör Örgütünün darbeci teröristleri tarafından kalkışma gecesi  hedefinde olan TÜRKSAT’ı ziyaret etti.

Belediye meclis üyeleriyle birlikte Türksat'ı ziyaret eden ve Türksat Genel Müdürü Cenk Şen’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Duruay Türksat'ta çeşitli incelemelerde bulundu.

BU İNSANLARIN NE SUÇU GÜNAHI VAR?

Darbe gecesi büyük hasar alan Türksat'ta incelemelerde bulunan Duruay “15 Temmuz’dan sonra artık herkesin ortak kanaati bunların gerçekten bir terör örgütü olduğu. Buraya gelen arkadaşlarımız anlatıyor, buraya İslam adına geldiklerini iddia ediyor darbeciler. Burada iki şehidimiz var. Bu insanların ne suçu, günahı var. Allah’a şükür bunların gerçek yüzünü gördük. O uçaklardan bomba atılırken de hiç kimseye sen CHP’li misin MHP’li misin Ak Parti’li misin diye sormadık. Allah bir daha böyle acıları memleketimize yaşatmasın. Türksatımıza da geçmiş olsun” dedi.

BU ZOR GÜNLER GEÇMEZ

TÜRKSAT Genel Müdürü Cenk Şen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken " Bizler Türk milleti olarak birbirimize sıkı tutunmalıyız. Başka türlü bu zor günler geçmez” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından darbe gecesi şehit olan vatandaşlar için topluca dua edildi. 

Bu haber toplam 1802 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.