1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Meclise Veda; Ali İhsan Güçlü 'Amacımız hep insana hizmeti merkeze alan bir yaklaşımla görev yapmaya gayret etmek oldu'
Meclise Veda; Ali İhsan Güçlü 'Amacımız hep insana hizmeti merkeze alan bir yaklaşımla görev yapmaya gayret etmek oldu'

Meclise Veda; Ali İhsan Güçlü 'Amacımız hep insana hizmeti merkeze alan bir yaklaşımla görev yapmaya gayret etmek oldu'

Meclise Veda; Ali İhsan Güçlü 'Amacımız hep insana hizmeti merkeze alan bir yaklaşımla görev yapmaya gayret etmek oldu'

A+A-

 Gölbaşı Belediye Meclisi, 2014-2019 çalışma döneminin son toplantısını gerçekleştirdi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay önderliğinde, Gölbaşı Belediye Meclisi 2014-2019 çalışma döneminin son toplantısını düzenledi.
Toplantıda konuşan Grup Başkanvekilleri partileri adına helallik istediler.
Meclis toplantısının ardından sırasıyla Gökhan Koçak, Ali İhsan Güçlü, Bülent Elikesik birer konuşma gerçekleştirdi.
Gölbaşı Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Ali İhsan Güçlü:
“Bizler beş yıl önce milletin beğenisine çıkarak sevgili hemşerilerimizin takdiri ile meclis üyesi seçilerek hizmet imkanı bulduk. Gölbaşı’nın menfaatine olacağına inandığımız önergeleri görevimiz boyunca meclisin gündemine taşımaya gayret ettik. Gölbaşı’nın çıkarına olacak önergeler sunulduğu zaman destek verdik. İnandığımız değerlere uygun görmediğimiz bazı önergelerin düzeltilerek meclisten geçmesine, eğer bu mümkün değilse tamamen gündeme alınmamasına gayret gösterdik. Hiçbir zaman kişileri ve kurumları hedef alarak bir işin içinde olmadık, amacımız hep insana hizmeti merkeze alan bir yaklaşımla görev yapmaya gayret etmek oldu. Ancak görev yaptığımız süreçte istemeyerekte olsa kırdığımız üzdüğümüz arkadaşlarımız oldu ise haklarını helal etsinler. Bizden yana hakkımız helal olsun. Bundan sonra da inşallah Gölbaşı’mızın sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına sivil toplum alanında yapacağım çalışmalarla aktif katkılarda bulunmaya devam edeceğim” dedi.
31 Mart seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Güçlü, “Tüm bu süreçte siyasetin baş aktörleri olan siyasetçilere düşen sorumluluk siyasi ahlak kurallarına azami dikkat göstererek hareket etmektir. Siyasetçileri değerlendirme yaparak yetkilendirecek olan milletimize düşen sorumluluk ise seçimlerin gelip geçici olduğu komşuluğun, akrabalığın ve aynı millete mensup olmanın verdiği ruh iklimin devamlı olduğunu unutmadan hareket etmektir. Bu kapsamda yapılmakta olan mahalli idareler seçimlerinin devletimize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gölbaşı Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Ali İhsan Güçlü, konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” sözleri ile son verdi.

ALİ İHSAN GÜÇLÜ'NÜN KONUŞMA METNİ İSE ŞÖYLE;

 

Sayın Başkan

Saygıdeğer  Meclis Üyeleri

Kıymetli Basın Mensupları ve Misafirlerimiz

 

2014-2019 dönemi son meclis toplantısında hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

 

Sayın Hazirun

 

Siyaset kurumu, insanları ikna ederek siyasi iktidarı elde etmek için kullanılan bir zemin olmanın yanında, insanları ortak bir gelecek tasavvuru noktasında birleştirmek için kullanılan uzlaşma kültürünün adıdır. Ülkemizdeki siyasi partiler kendi bakış açılarına göre toplumun faydasına olduğunu düşünerek önceledikleri plan, proje ve fikirlerle milletin huzuruna ve beğenisine çıkmaktadırlar.

 

Bizler de beş yıl önce milletin beğenisine çıkarak sevgili hemşerilerimizin  takdiri ile meclis üyesi seçilerek hizmet imkanı bulduk. Gölbaşı’nın menfaatine olacağına inandığım önergeleri görevim boyunca meclisin gündemine taşımaya gayret ettim. Gölbaşı’nın çıkarına olacak önergeler sunulduğu zaman destek verdim. İnandığım değerlere uygun görmediğim bazı önergelerin düzeltilerek meclisten geçmesine eğer bu mümkün değilse tamamen gündeme alınmamasına gayret ettim. Hiçbir zaman kişileri ve kurumları hedef alarak bir işin içinde olmadım, amacım hep insana hizmeti merkeze alan bir yaklaşımla görev yapmaya gayret etmek oldu. Ancak görev yaptığımız süreçte istemeyerekte olsa kırdığımız üzdüğümüz arkadaşlarımız oldu ise haklarını helal etsinler. Bizden yana hakkımız helal olsun. Bundan sonra da inşallah Gölbaşı’mızın sosyal, ekonomik ve  kültürel hayatına sivil toplum alanında yapacağım çalışmalarla aktif katkılarda bulunmaya devam edeceğim inşallah.  

 

 Sevgili Hazirun

 

Ülkemiz şu an tüm yurtta seçim ortamındadır. Siyasi partiler başkan adayları ve meclis adaylarını yüksek seçim kurullarına teslim ederek, kamuoyunun huzuruna ortaya koydukları vizyonlarla çıkmışlar ve çalışmalarını yapmaktadırlar. Feraseti ve basireti yüksek olan Türk Milleti genel ve yerel bir değerlendirme yaparak mahalli idarelerde kimlere yetki vereceğini takdir edecektir.  

 

Sayın Başkan

Saygıdeğer  Meclis Üyeleri

Kıymetli Basın Mensupları ve Misafirlerimiz

 

Tüm bu süreçte siyasetin baş aktörleri olan siyasetçilere düşen sorumluluk siyasi ahlak kurallarına azami dikkat göstererek hareket etmektir. Siyasetçileri değerlendirme yaparak yetkilendirecek olan milletimize düşen sorumluluk ise seçimlerin gelip geçici olduğu komşuluğun, akrabalığın ve aynı millete mensup olmanın verdiği ruh iklimin devamlı olduğunu unutmadan hareket etmektir.

 Bu kapsamda yapılmakta olan mahalli idareler seçimlerinin devletimize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

Merhum Mehmet Akif’in dediği gibi;

 

Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,

Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.

Diyor.

 

Ayyıldızlı al bayrağın altında birlik beraberlik ve huzur dolu günler temenni ediyor hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.                                                                                                                                                            

04/03/2019        

 M.H.P. Grup Başkan Vekili  ALİ İHSAN GÜÇLÜ


KAYNAK: AKTİF HABER GAZETESİ

Bu haber toplam 2465 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.