1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mecliste arsa polemiği
Mecliste arsa polemiği

Mecliste arsa polemiği

Eylül ayı Gölbaşı Belediye Meclis toplantısına MHP'li Yücel Aksakal ve Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın polemiği damgasını vurdu.

A+A-

Eylül ayı Gölbaşı Belediye Meclis toplantısına MHP'li Yücel Aksakal ve Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın polemiği damgasını vurdu.

Meclis toplantısında Seğmenler Mahallesine yapılacak olan kapalı otopark, pazar yeri, sosyal tesis ve belediye hizmet binasının yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması kararı alındı. Kararla ilgili konuşan MHP'li meclis üyesi Yücel Aksakal çekilen kredilerin belediyeyi borç yükü altına sokacağını ifade ederken, bu yatırımların belediyenin öz kaynaklarıyla yapılması gerektiğini belirtti.

MHP'LİLER, DURUAY DÖNEMİNDE SATILAN ARSALARI SORDU

Aksakal ayrıca belediyenin ne kadar arsa satışı yaptığıyla ilgili de sözlü bir soru önergesi verdi. Bunun üzerine konuşan Başkan Duruay, verilen soru önergesine bir sonraki meclis toplantısında yanıt verileceğini söylerken MHP dönemine de gönderme yaparken şu ifadeleri kullandı;

MHP DÖNEMİNE "ARSA" GÖNDERMESİ

Önümüzdeki mecliste 1 önceki dönemde satılan arsaların ne kadar olduğunu ve neler yapıldığını, kaç lira borçla alınıp kaç lira borçla devredildiğiyle ilgili de bilgi veririz. Bir de ne kadar imar yapılıp arsa üretildiğini, bu arsalar kimin zamanında üretilmiş, kimin zamanında satılmış ve ne kadar gelir elde edilmiş bunların hepsini önümüzdeki mecliste açıklarız. 

Bu haber toplam 2173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.