1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mecliste bürokrat krizi... Rıza Kuyrukçu çıldırdı!
Mecliste bürokrat krizi... Rıza Kuyrukçu çıldırdı!

Mecliste bürokrat krizi... Rıza Kuyrukçu çıldırdı!

Tanapla ilgili başkanlık yazısı mecliste tartışmalara neden oldu. Başkanlık yazısıyla ilgili daha önceden planlandığı iddia edilen bilgilendirme toplantısına belediye bürokratlarının katılmaması meclis üyelerini çileden çıkardı.

A+A-

Tanapla ilgili başkanlık yazısı mecliste tartışmalara neden oldu. Başkanlık yazısıyla ilgili daha önceden planlandığı iddia edilen bilgilendirme toplantısına belediye bürokratlarının katılmaması meclis üyelerini çileden çıkardı.

TUNÇ BİLGİ İSTEDİ KUYRUKÇU TEPKİ GÖSTERDİ

Gerekli açıklamaların yapılmasını isteyen MHP'li İhsan Tunç'a sinirlenen Ak Partili Rıza Kuyrukçu "Siz dürüstsünüz.. Buradaki herkes dürüst değil mi?" sözleriyle tepkisini gösterdi.

BU MUAMELEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUM

Yazının geç gelmesiyle ilgili bürokratları suçlayan Kuyrukçu " . . Bunun sorumluluğunu birisi alsın." dedi.

-LÜZUMSUZ İKİ TANE BÜROKRAT YÜZÜNDEN...

Kuyruçu belediye bürokratlarına tepkisini şu sözlerle duyurdu;

Üç tane lüzumsuzun yüzünden saat 3'te buraya çağrılıyoruz. Kimse gelmiyor açıklama yapılmıyor ve burada suçlayıcı konuşuluyor. Atıyorlar, tutuyorlar... Allah rızası için bürokratsa bürokrat! Bunun sorumluluğunu birisi alsın. İki tane bürokratın yüzünden ben bir daha burada bu muameleyi görmek istemiyorum. Üçte çağırdılar kimse gelmedi.

SORUŞTURMA YAPILMALI

Meclis başkanvekili Murat Bey Balta ise "Bu yazının geç gelmesiyle ilgili idari ve disiplinle ilgili soruşturma yapılması lazım. İnşallah gereği yapılır biz de duyarız." dedi.

AK PARTİLİLER DE ŞİKAYETÇİ

Ak Parti Grupbaşkanvekili Gökhan Koçak ise kendilerinin de bilgilendirilmediğini ifade ederek bürokratların bu konuda daha dikkatli olmasını istedi.

MUHALEFETİN SESİNİ CİDDİYE ALIN

MHP Grupbaşkanvekili Ali İhsan Güçlü ise "Hepimizin şahit olduğu Cuma günü gerçekleştirilen meclis oturum sonunda başkanın şöyle bir ibaresi olmuştu; ‘Pazartesi yapılacak olan meclis toplantısında önemli bir karar alınacak’. Bu hususta grup başkanvekilleri önceden birbirleri ile görüşüp üyelere bilgi verecekti.  Bu saate kadar bekledik yine her hangi bir şey olmadı."Böyle bir şey yok. Talep ettiğimiz bir şey var. Muhalefetin sesini biraz ciddiye alın." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

CHP DE İSYAN ETTİ: BİZ DE BİLGİLENDİRİLMEDİK

CHP İlçe Başkanı ve meclis üyesi Bülent Elikesik ise kendilerinin de bilgilendirilmediklerine dikkat çekerek " Eğer belediyemiz TANAP ile ilgili bir proje üretecekse eğer biz Gölbaşı’nın menfaati için yanında olacaklarını belirttik. Belediyeden para çıkmayacağını, ancak köylülere destek olacağı için bu yetkiye biz evet diyeceğiz." diye konuştu.

Bu haber toplam 3710 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.