1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mecliste ittifak kavgası
Mecliste ittifak kavgası

Mecliste ittifak kavgası

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısına Ak Partili Gökhan Koçak ve CHP’li Bülent Elikesik arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısına Ak Partili Gökhan Koçak ve CHP’li Bülent Elikesik arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.

CHP’li Elikesik mecliste yaptığı konuşmada hükümetin dış politikadaki yanlışları nedeniyle bu operasyonun başladığına dikkat çekerken, Suriye’de haksız ölümlerden kimlerin sorumlu olacağının belli olduğunu söyledi.

CHP TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İTTİFAK İÇİN NİYE MÜCADELE EDİYOR

Bu sözler üzerine kürsüye çıkan Ak Parti Grupbaşkanvekili Gökhan Koçak CHP’nin siyasetini eleştirirken “Biz uluslararası hukuktan dolayı kaynaklanan haklarımız kullandık. Geçmişte hatalar olabilir. Ama sizinkinden külliyat olur bizimkinden anektod olur. Önemli olan bugün bir olabilmektir.Burada milli tavır göstermesi gerekirken PKK’yı, PYD’yi PJAK’I destekleyenlerle ittifak için niye mücadele ediyor? Saadet partisinin kapısını niye aşındırıyor?” dedi.

HİÇ BİR ZAMAN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İTTİFAK YAPMADIK

Koçak’ın sözleri üzerine tekrar söz alan Elikesik “Biz bu vatana tek kurşun dahi atılırken göğsünü siper eden bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu vatanın bölünmez bütünlüğüne kim olursa olsun terör örgütleriyle CHP hiçbir zaman ittifak yapmamıştır. Bunun da örneği genel başkanımıza yapılan suikasttır.” Diye konuştu.

 

Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.