1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mecliste YSK polemiği
Mecliste YSK polemiği

Mecliste YSK polemiği

Mecliste YSK polemiği

A+A-

YSK'nın aldığı İstanbul'daki seçimlerin yenilenmesi kararı Gölbaşı Belediye Meclisi'nde de yankı buldu. YSK'nın aldığı karar mecliste polemik konusu oldu. 

CHP Grupbaşkanvekili Özgür Ökmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin YSK tarafından iptal edilmesine tepki gösterdi. 

Belediye meclisinde bir konuşma yapan Özgür Ökmen hukukçu kimliğiyle konuşma yaptığına dikkat çekerek "YSK anayasal teminat altında olan yargıçlar tarafından bir karar verdi. Bir zarfa 4 pusula atılıyor. Tıpki dördüz gibi bir anneden doğan çocuk gibi. Bu noktada YSK'nın aldığı bu kararın ne kadar hukuka uygun olduğunu ve vicdanlarda yer edindiğinmi sizlerin takdirine bırakıyorum." dedi. 

BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN TEPKİ

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ise mecliste genel siyaset yapılmaması gerektiğine dikakt çekerken "Burası gene siyaset yeri değil. Burasi yerel siyaset yeri. Burası yerel bir yer. Bunlar genel siyaset konuları. Bu kürsü yerel kürsüdür.Bunun yeri burası değil. Biz siyaset yaparsak hepimiz siyaset yapmş oluruz. Burada hepimiz bir siyasi partinin mensubuyuz. Birlik beraberlik içinde amacımız Gölbaşı'na hizmet etmek.Genel siayseti oradakiler yapar. " diye konuştu. 

Bu haber toplam 3303 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.