1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mehmet Atak Ak Parti’ye mi geçiyor?
Mehmet Atak Ak Parti’ye mi geçiyor?

Mehmet Atak Ak Parti’ye mi geçiyor?

Mehmet Atak Ak Parti’ye mi geçiyor?

A+A-

Gölbaşı siyasetinin tecrübeli isimlerinden Mehmet Atak, hemşerimiz Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ı ziyaret etti. 
Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu ile birlikte ‘kardeşim ve hemşerim’ diye hitap ettiği Hakan Han Özcan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Mehmet Atak ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı;
“Şahsımı yakından tanıyanlar bilirler ki; Siyasi hayatımda iki hukuku belirleyici kılmışımdır. Birincisi, “Ülküdaşlık Hukuku”, ikincisi ise “Kardeşlik Hukuku”…
Bu vesile ile değerli hemşerim ve kardeşim Ak Parti Ankara il Başkanı Sayın Hakan Han Özcan’a Kardeşlik hukukumuzu gözeterek ziyaret ettim ve kendisine görevinde başarılar diledim. Allah yar ve yardımcısı olsun...” dedi. 
AK PARTİ’YE Mİ TRANSFER OLUYOR?
Ziyarette Mehmet Atak’ın Ak Parti ile özdeşleşen Rabia işaretini yapması dikkatlerden kaçmazken “Mehmet Atak Ak Parti’ye mi transfer oluyor?” sorusu akıllara geldi. 

d02be170-9298-46ff-8e0e-b55abb8fb32d.jpeg
HAKAN HAN ÖZCAN’A TAM DESTEK
Mehmet Atak uzun yıllardır yakın dostu olan hemşerimiz Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’a her daim destek olması ile biliniyor.

af04d25c-3f27-49fc-a91c-c4d987b90b46.jpeg

Bu haber toplam 3645 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.