1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mehmet Atak: Hadlerini aşıyorlar
Mehmet Atak: Hadlerini aşıyorlar

Mehmet Atak: Hadlerini aşıyorlar

24 Haziran seçimlerine az bir zaman kala sosyal medyada yapılan siyasi yorumlar deneyimli siyasetçi Mehmet Atak’ı kızdırdı

A+A-

24 Haziran seçimlerine az bir zaman kala sosyal medyada yapılan siyasi yorumlar deneyimli siyasetçi Mehmet Atak’ı kızdırdı. Atak sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Yereldeki bazı arkadaşlar hadlerini aşıyor” derken hakaret içerikli paylaşımlar yapan arkadaşlarını listeden çıkacağını açıkladı.

İşte o paylaşım;

- Sevgili Dostlar;
Hergün eş-dost akrabalar,arkadaşlar neler yapıyor, kimde ne var ne yok diyerek Facebook’a göz atıyorum. İyi misiniz, hastanız cenazeniz mi var, pikniğe mi gittiniz ya da tatile mi çıktınız, hangi kitabı okudunuz, hangi muhteşem konserdeydiniz, yeni arabanız nasıl, sizin bahçeyi dolu mu vurdu, kediniz üçüz mü doğurdu, iş yeriniz mi değişti vs.. vs..? Gibi bizzat “size” ait paylaşımları görmek umuduyla bakıyorum. Ne yazık ki gördüğüm tablo şu; Bir çoğunuz bir siyasi partinin taraftarı (zaten samimi olduğum herkesin görüşünü biliyorum) ve bu taraftarlık üzerinden diğer partiye veya partilere, özellikle lider kadrosuna ya da üyelerine devamlı hakaret eden paylaşımları, kırıcı ve yok edici bir üslupla saldırı ve küfürleri, sıkılarak ve bıkkınlıkla, sizin nasıl bu kadar partizan olduğunuza şaşırarak üzüntüyle izliyorum.maalesef vitrine oynayanları yagçılık ve yalakalıkları ibretle izliyorum.Yapmayın etmeyin, kendinize gelin lütfen, siz bu değilsiniz!.. Tebessümü ,Hoşgörüyü,Güzel sohbeti unuttuk ve Gerginiz, Gerildik .Ülke hepimizin, eminim ki herkes en az bir diğeri kadar vatansever. Seçimler gelir geçer, aslolan dostluk ve insani bağlardır, bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın!.Yereldeki arkadaşlar hadlerini aşıyorlar sanki Partilerin Genel başkanları muhatap’ları gibi agır hakeretler etmeleri hiçmi hiç hoş olmuyor.Arkadaşlar sizin üyesi veya sempatizmanı oldugunuz partinin Genel başkanı var onlar gerekli cevabı diger partiye verir diye düşünüyorum .
Biz bize lazımız!. Bu vesile ile durmadan siyasi paylaşım yapan, kırıcı üslup içinde olan listemdeki herkesi uyarmadan sileceğimi tüm ahaliye bildiriyorum, bunu yapanları da kendilerini gözden geçirmeleri konusunda uyarıyor veya Allah’a havale ediyorum, SAYGILARIMLA..

Bu haber toplam 2710 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum