1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mehmet Aypek'ten torununa görkemli sünnet düğünü
Mehmet Aypek'ten torununa görkemli sünnet düğünü

Mehmet Aypek'ten torununa görkemli sünnet düğünü

Ankaralı siyasetçi ve işadamı Mehmet Aypek’in torunu Faruk ve Dilek Aypek çiftinin oğulları Ayberk görkemli bir düğünle erkekliğe ilk adımı attı.

A+A-

Ankaralı siyasetçi ve işadamı Mehmet Aypek’in torunu Faruk ve Dilek Aypek çiftinin oğulları Ayberk görkemli bir düğünle erkekliğe ilk adımı attı.

Ayberk Aypek’in erkekliğe ilk adımı attığı sünnet düğünü iş ve siyaset dünyasını da bir araya getirdi. Gölbaşı Akalın’da düzenlenen törende Mehmet  Aypek’i yakın dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken düğün törenine katılamayan çok sayıda siyasi telgraf ve çiçekleriyle minik Ayberk’in erkekliğe ilk adım atmasını kutladı.

Davetliler hareketli şarkılar eşliğinde pistten uzun süre inmezken işadamı Mehmet Aypek bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

İşadamı Mehmet Aypek’in düğün törenine katılmayan ancak telgraf ve çelenk gönderen isimler şöyle;

Binali Yıldırım TBMM başkanı, Melih Gökçek, Turgut Altınok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Koray Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muharrem İnce, Sedat Peker, İbrahim Tatlıses, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gürsel Tekin, Ankara Büyükşehir bld.Bşk. Mustafa Tuna, Altındağ BLD. BŞK. Veysel Tiryaki, Yenimahalle Bld. Bşk. Fethi Yaşar, Ş.Koçhisar Bld.bşk.Ferda Polat, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı, Andulhamit Gül, Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İçişleri Bakanı Süeyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Kalkınma Bakanı Mustafa Varank, Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Şoförler Odası Başkanı Burhan Karagöz.

 

Bu haber toplam 19245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum