1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Mehmet Özhaseki'den belediye çalışanlarına müjde
Mehmet Özhaseki'den belediye çalışanlarına müjde

Mehmet Özhaseki'den belediye çalışanlarına müjde

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki seçim çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

A+A-

Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) davetlerine sık sık katılan Mehmet Özhaseki, Başkent’te faaliyet gösteren esnaf odaları başta olmak üzere işçi ve işveren konfederasyonları ile de bire bir temaslar gerçekleştiriyor.
Özhaseki AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamında, Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan ile Hak-İş Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şahin, Mustafa Toruntay ve beraberindeki heyeti kabul etti.
ARSLAN: “ÖZHASEKİ, BAŞARILARA İMZA ATMIŞ BİR İSİM”
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki’ye adaylık yarışında başarılar dileyen Mahmut Arslan, “Mehmet Özhaseki Beyefendi’yi Kayseri Belediye Başkanlığından tanır ve takip ederiz. Kayseri'de çok güzel işler yaptı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı sürecinde de önemli başarılara imza atmış bir isim kendisi. Ankara'ya da önemli katkılar sunarak marka şehir haline getireceğinden şüphemiz yok” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Hak-İş Konfederasyonu’nun, Taşeron İşçi Yasası’nın hayata geçmesinde önemli rol oynadığını belirten Özhaseki de, seçim çalışmaları ve projeleri konusunda detaylı bilgi verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde olduğu gibi Ankara’da da Belediye personelinin çalışma koşullarının ve sosyal haklarının iyileştirilmesinin önceliklileri arasında yer aldığına vurgu yapan Özhaseki, belediye çalışanlarına şu müjdeleri verdi:
“-Personelin 26 gün üzerinden yatan tediyeleri, 52 gün üzerinden ödenecek,
-Yüzde 50’si verilen Sosyal Denge Tazminatı’nın tamamı verilecek,
-Asgari ücret farkları hesaplanarak, adil bir düzenleme yapılacak,
-Belediyede çalışanı ek dersli öğretmenlerin sorunları çözülecek ve hukuki sorunların aşılması sağlanacak,
-Kadın çalışanlar kreş imkanlarından yararlandırılacak, gönül rahatlığı ile bu mekanlara çocuklarını bırakacak.”

Bu haber toplam 3046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum