1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Melih Gökçek Beyaz TV'de önemli açıklamalarda bulundu
Melih Gökçek Beyaz TV'de önemli açıklamalarda bulundu

Melih Gökçek Beyaz TV'de önemli açıklamalarda bulundu

Melih Gökçek, Ferda Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı 'Basın Kulisi' isimli tartışma programında projelerini anlattı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulis programında Ferda Yıldırım'ın konuğu oldu.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Melih Gökçek, Basın Kulisi programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara'da yapılan AK Parti mitingine gösterilen yoğun ilgiye dikkat çeken Gökçek, “ Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi oldu. İnsanlar meydanlara sığmadı. Yüz binler bir araya geldi” dedi.

Miting alanın Keçiören seçilmesi ile ilgili soruya ise Gökçek, “ Benim âcizane teklifimle oldu. Hep Sincan'da yapıyorlar demesinler ve orası AK Parti'nin kalesi imajını yıkmak için Keçiören'de yaptık” karşılığını verdi.

10 PUANIN ALTINDA OLMAYACAK

Sıklıkla seçim anketi yaptırdığını belirten Gökçek, “ Rakam vermeyeceğim fakat aradaki fark 10 puanın altında olmayacak” dedi.

BÖYLE SLOGAN OLUR MU?

Başbakan Erdoğan'ın Ankara'da yaptığı mitingde Mansur Mansur'ın seçim sloganına yaptığı göndermeyi değerlendiren Gökçek, “ Dünya ve Türkiye tarihine bakılsa negatif olarak insanları iten slogan hangisi deseler bu çıkar. Böyle slogan olur mu? Hayırlı uğurlu olsun yavaş yavaş devam etsinler” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN BOZKURT SELAMINA TEPKİ VAR

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim otobüsünden yaptığı bozkurt selamına tepki gösteren Melih Gökçek, “ CHP özellikle yapacağı bu hareketlerle MHP'ye sempatik olmaya çalışıyor. CHP içinde bu adaya büyük tepki var. CHP'nin içerisindekilerin yüzde 90'ı Mansur Yavaş'ın adaylığına karşı. Bu yüzden oy verme noktasında da tereddüt içerisindeler. MHP'den Mansur Yavaş'a oy vermeye niyetlenen kişiler ‘Şimdi biz neden oy verelim?' diyorlar. Çünkü MHP oylarıyla CHP meclis üyeleri seçilmiş olacak.” dedi.

BEYPAZARI'NDA, CHP ADAYI KÜRSÜYE ÇIKARTILMADI

CHP içerisinde Mansur Yavaş'a çift yönlü tepki olduğunu söyleyen Melih Gökçek, “Beypazarı'nda CHP Beypazarı adayı kürsüye çıkartılmadı. Videoları bugün yarın çıkar internette. CHP'li belediye başkanı ve CHP'nin ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'nu aramışlar ve ‘Sen bize Büyükşehir adayı olarak birisini getirdin koydun. Bu kişi ve etrafındakiler bizim Beypazarı CHP Belediye Başkan Adayı'nı sahneye çıkartmadı. Bu nasıl iş? Bu nasıl CHP'lilik? Kesinlikle Beypazarı'nda Mansur Yavaş'a CHP oy vermeyecek. İnadına gidip Melih'e vereceğiz' diyorlar…“ dedi.

MANSUR YAVAŞ VE KILIÇDAROĞLU BARONLARDAN TALİMAT ALIYOR

“Mansur Yavaş ve Kılıçdaroğlu baronlardan talimat aldığı için aynı noktada birleşiyorlar. CHP'nin yeni stratejisi Sağ'dan adaylar getirip Sol'a oy alabilmek. İnsanların gözlerini boyayarak oylarını arttırmak istiyorlar.“

ANKARA'DA YAŞAYAN HERKES ANKARALIDIR
Mansur Yavaş'ın Beypazarı'nda yapmış olduğu bir konuşma görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bu konuşmayı ayrımcılık olarak nitelendiren Melih Gökçek, ”Yüzde yüz ayrımcılık olduğunu düşünüyorum ve bu ayrımcılığı çok net olarak yapıyor. Hayatımın Yüzde 90'ı Ankara'da geçti. Yavaş'ın gözünde hala Ankaralı değilim. Ankara'da başka illerden gelip Ankara'da doğan sayısız insan var. Beyefendi'ye göre bunlar Ankaralı değil. Ankara'da yaşayan herkes Ankaralıdır.

HİZMET HAREKETİNİN TABANI BANA OY VERECEK
Ben Melih Gökçek olarak hizmet hareketiyle iç içe olmuş onlara her türlü yardımı kendime bir görev addettim. Bu arkadaşların samimiyetine inandığım için yaptım bu güne kadar. Hiçbir hizmet ehli de bunu inkâr edemez. Ben tabandaki insanların pırıl pırıl insanlar olduğuna inanıyorum. Benim hizmet hareketine karşı yapmış olduğum bir yanlışı göstersinler ben her türlü ifadelerini kabul ederim. Hizmet hareketinin tabanının bana oy vereceğini düşünüyorum.

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.