1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Melih Gökçek: Biberi sürmeye ben talibim
Melih Gökçek: Biberi sürmeye ben talibim

Melih Gökçek: Biberi sürmeye ben talibim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Kılıçdaroğlu'nun ağzına biber sürülse caizdir" sözünden yola çıkarak “Biberi sürmeye ben talibim” ifadesini kullandı.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Erdoğan'ı eleştirirken kullandığı üsluba tepkiler devam derken Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek 'ten çok konuşulacak iki değerlendirme peş peşe geldi.

ARINÇ: “AĞZINA BİBER SÜRÜLSE CAİZDİR”
Türk Tarih Kurumu Şeref Üyeliği törenine katılan Arınç, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kendini tutamıyor. Aklına her Tayyip Erdoğan ve AK Parti geldiğinde küfür etmekten uluorta konuşmaktan kendisini alıkoyamıyor. Ağzına biber sürülse caizdir.” dedi.

GÖKÇEK: “BİBERİ SÜRMEYE BEN TALİBİM”
Arınç 'ın bu açıklamasından kısa bir süre sonra ise Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Arınç 'ın sözlerinden yola çıkan Gökçek, “Biberi sürmeye ben talibim” ifadesini kullandı.

İşte Gökçek 'in Twitter 'daki o mesajı:



KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
Cumhuriyet'in 90. yılı nedeniyle Tandoğan'daki alternatif kutlamalarda konuşan Kılıçdaroğlu, 'Bir diktatör var biliyorsunuz. Kadınların kaç doğum yapacağına o karar veriyor. Ne zaman doğum yapacaklarına, nasıl doğum yapacaklarına o karar veriyor. Dolmabahçe 'de oturup Kadıköy 'den gelen vapurlardaki kadınları dikizliyor. Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır acaba? Kadınlara sesleniyorum, size seçme ve seçilme hakkı veren partinin genel başkanı olarak sesleniyorum, sizin bedeniniz üzerinden siyaset yapanlara ders vermek sizin boynunuzun borcu. Bu diktatörün ezberi bozuldu. Ben söyledim, yapılacak. Kimsin sen?' diyerek tepki toplamıştı.

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.