1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Melih Gökçek'ten "OSMAN GÖKÇEK" açıklaması
Melih Gökçek'ten "OSMAN GÖKÇEK" açıklaması

Melih Gökçek'ten "OSMAN GÖKÇEK" açıklaması

AK Parti'nin milletvekili aday listesini açıklaması heyecanla beklenirken adaylık durumu merak uyandıran isimlerden biri de Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'di. Kesinleşen listenin basına yansımasından sonra, Ankara Büyükşehir Belediye Başka

A+A-

AK Parti'nin milletvekili aday listesini açıklaması heyecanla beklenirken adaylık durumu merak uyandıran isimlerden biri de Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'di. Kesinleşen listenin basına yansımasından sonra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter adresinden bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama;

Sevgili twit alemi...

Dikkat ederseniz bugün medyanın milletvekili listelerindeki en önemli konusu oğlum Osman Gökçek'in aday olup olmaması idi.

Oğlum teşkilat yoklamasında ikinci, sivil toplum yoklamalarında birinci oldu. Yani teşkilatın ve sivil toplum örgütlerinin tam desteğini aldı. Ancak Ak Parti bir prensip kararı aldı ve Ak Parti'de milletvekili, belediye başkanı, il başkanı olan kişilerin yakınlarının listelerde yer almaması prensip kararına bağlandı.

Oğlumun konumunda listelerin seçilebilecek yerlerine konulabilecek 19 kişi prensip kararı gereği listeye giremedi. Medya fitne kapısını açtı ve Osman'ın adaylığı üzerine yorumlara başladı. Ama partimizin yetkilileri gerçek durumu açıkladı. Oğlumun aday olmamasına üzülmedin mi deseniz, evet üzülürüm derim. Ama herkes bilmeli ki bizim için önemli olan davamızdır.

Benim için önemli olan 2 ay sonra anayasayı değiştirecek çoğunluğu TBMM'ye sokmaktır. Bu konuda elimden gelen gayreti sarf etmekteyim. Bu benim inancımın gereği, inancımın bana yüklediği sorumluluktur.

Ayrıca bizim inancımızda şöyle bir husus vardır. Allah bir şey dileyince bunu engellemeye kimsenin gücü yetmez. Sizin için şer olarak gözüken olay hayır, hayır olarak gözüken olay şer olabilir. Bunun ne olduğunu bilen sadece Allah'tır. Biz ailecek Osman'ın aday olmamasını buna göre değerlendirdik.

Oğlum genç. Allah uzun ve hayırlı ömürler versin. Ben 37 yaşında siyasete başladım. Oğlum 31 yaşında. Önünde çok zaman var inşallah. Milletvekili veya belediye başkanı olmadan inancına hizmet eden yüz binlerce genç var. Oğlum da inşallah öyle devam edecek.

Merak etmeyin önümüzdeki günlerde muhalefet partileri için benim ağzımdan televizyonlarda inşallah çok şey dinleyeceksiniz. Sevi ve saygılarımla.

Bu haber toplam 1825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.