1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Melih Gökçek'ten yerel seçim öncesi önemli açıklamalar
Melih Gökçek'ten yerel seçim öncesi önemli açıklamalar

Melih Gökçek'ten yerel seçim öncesi önemli açıklamalar

Melih Gökçek'ten yerel seçim öncesi önemli açıklamalar

A+A-

Melih Gökçek, yerel seçimlere sayılı günler kala yine canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Gazeteciler Selahattin Serçe ve Fatih Şahin sordu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Ankara Adayı Melih Gökçek cevapladı...
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

'AK Parti iktidarını devirme kavgası'

Yerel seçim, artık genel seçim hüviyetine bürünmüştür. AK Parti'yi iktidardan gönderme mücadelesine dönmüştür. Bu olaylar gezi parkı ile başlamıştır. gezi olayları Türkiye'de AK Parti iktidarını iktidarkan gönderme kavgasıydı ve kesin başarı ümidiyle yapıldı. Ukrayna'daki olaylar da Gezi ile birebir aynıdır. Ama Ukrayna'da başarılı oldular. Başbakan'ımızın dik duruşu olayı bitirdi.

'Ayakkabı kutusu yolsuzluğun temsilcisi oldu'

Kasım ve Aralık ayında kulağımıza bir şeyler geldi. Recep Tayyip Erdoğan'ın itibarsızlaştırılması için bazı operasyonlar yapılacak ve hükümet gönderilecek. Sonra 17 Aralık olayları ortaya çıktı. Bir baktık ki Türkiye'de bir kaos ortamı oluşuyor. Senaryo o kadar güzel işledi ki ortaya bir ayakkabı kutusu kondu. Ayakkabı kutusu yolsuzluğun temsilcisi oldu. Halbuki o ayakkabı kutusunun olup olmadığı da belli değil. Gerek televizyonlarda gerekse gazetelerde o kadar güzel işlediler ki kesin iki-üç gün içerisinde Başbakan istifa edecek ve olay biticek.

Türkiye bu tür olaylardan nasıl güçlenerek çıkıyor?

Halkımız zenginleşti. Halkımızı sokağa dökemiyorlar. Diğer ülkelerde halk fakir olduğu için rahatlıkla tahrik edilebilme imkanı var. Tahrik edip sokağa sürüveriyorlar. Aynı Ukrayna'da olduğu gibi. Türkiye'de muazzam bir refah toplumu oluşmaya başladı.

'10 yılda 232 baraj'

AK Parti hükümeti faiz lobisine inanılmaz bir darbe vurdu. Yüze 46-49'larda olan faiz yüzde 4,5'a kadar düştü. Bu hesap Maliye Bakanlığı tarafından yapılan resmi bir hesaptır bu. Sadece faizdeki düşme 10 yıl içerisinde devletin kasasına 642 katrilyon para bıraktı. Ve böylece refah bir toplum oluşmaya başladı. 232 tane baraj yaptı Recep Tayyip Erdoğan 10 yılda.

17 Aralık operasyonunun arkasında kimler var?

Bu işin arkasında meynelminel sermaye var. Kedinin fareyle oynadığı gibi bizle oynuyor. Başka bir olay değil. 4 tane büyük projeye başladık. 3. havalimanı, Boğaz, Boğaz'a yapılacak köprü ve nükleer santraller. Bu projeler özellikle Almanya, İngiltere ve Amerika'yı inanılmaz şekilde rahatsız etti. Nükleer santrali yapıyorsun, atom bombasına geçiş olarak görüyorlar. Bütün bunlardan dolayı istemediler ve olay çıkarıp hükümeti götürmek zorunda idiler. bundan başladılar. 17 Aralık ve diğer olayların içerisinde bunlar bir takım taşeronlar buluyor. Biz yeni olaylar bekliyoruz seçime kadar. Yeniden marjinal gruplar sokağa dökülecek.

17 Aralık operasyonu ve sonrasında gelişen olaylar hakkında ne düşünüyor?

Başbakan'ımızı bu konuda destekliyorum. Kesinlikle montaj bantlarla bir noktaya gidileceğine inanmıyorum. Bunlar montaj bantlar. Bu montaj bantlarla bir yere gidemediler, bundan sonra da gidemeyecekler. Sayın Başbakan'ımızın bu direnişi haklı bir direniştir.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Gezi olayları gibi durumlar için Avrupa'da finans oluşturulduğunu söyledi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Mansur Yavaş atıyor. Yok böyle bir şey. Yani bir tahribat olduğu zmaan devlet bunu tabi ki ortadan kaldıracak, bir bütçe harcayacak. Biz de bir bütçe harcıyoruz. hangi ülkede böyle bir sermaya varmış?

'Mansur Yavaş, parti rozetini takmaktan utanıyor'

Yarın öbür gün Mansur Yavaş belediye başkanı olursa CHP'li meclis üyeleri içerisinde oyuncak olacak. Bu ne demek oluyor? Yani marjinal gruplara teslim olacaktır. Mansur Yavaş, parti rozetini takmaktan utanıyor. CHP'nin rozetini taktığını gördünüz mü? Takmış mı ki çıkarsın?

CHP'ye bir minibüs hediye edeceğiz ve...

Ankara Beypazarı'nda bir anket yaptırdım. Bütün anket firmalarına bir davet çıkardım. 4 tane anket firması Beypazarı'na gitti. Benim oyum 54, CHP adayının oyu 34.2. 1040 kişi arasında yapıldı bu anket. Bu sonuç, Ankara'daki seçim sonucunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. Eğer CHP 30 tane meclis üyesi çıkartırsa, aK Parti olarak kendilerine bir minibüs hediye edeceğiz. Üzerinde de AK Parti'nin hediyesidir yazılacak. Ama 30 tane çıkartamazlarsa o zaman da onlar bize bir minibüs hediye edecekler. yani tam tersi olacak. Kendilerine güvenen bir parti buna evet der. Şu anda CHP'nin buna gücü yok.

Ankara'da 17'de 17 yapacağız. Bu kadar da iddialıyız.

'Oktay Vural'ı birgün yakaladım'

Kemal Kılıçdaroğlu ve Oktay Vural benim üzerimden karalama kampanyası başlattı. İftiralar aldı başını gitti. Daha sonra bir gün Oktay Vural'ı yakaladım. Yüzüne bazı şeyleri vurdum. Söylediklerini ispat et söz veriyorum yarın belediye başkanlığından istifa edeceğim, sen de milletvekilliğinden istifa edeceksin dedi. Bana verdiği cevap şu oldu: Sen benim muhattabım değilsin. Allah'a hamd olsun bunları onların yüzüne vurdum.

Melih Gökçek'ten şok iddia!

Yeni iddialar için CHP'nin bir hazırlığı var. Önümüzdeki günlerde bazı iddialarda bulunacaklar. Marjinal grupları ortaya dökecekler. O marjinal gruplar sokakta yalnız kalınca halk artık itibar etmiyor onlara. Bunların yerine birilerini katmak lazım. Bunun için de Büyük birlik Partisi'ndeki ülkücü kardeşlerimiz sokağa dökmek maksadıyla özellikle rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'yla ilgili Başbakan'ın güya birtakım söylemleri olduğuna dair ses bandı piyasaya sürüleceği ısrarla söyleniyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün bizzat Başbakan Erdoğan'la irtibatlaştıracaklar. Öyle bir komplo hazırlanıyor. Nerden biliyorsunuz derseniz, bu tip şeyle çıkmadan önce çok fazla dillendiriliyor. Bu da çok dillendirildi. Bu da çok dillendirildiğine göre olabilir mi? Evet olabilir. Gaye marjinal grupların yerine ülkücü kardeşlerimizi kullanmak. Bunda da başarılı olamayacaklar. İnanıyorum.

Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.