1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP Gölbaşı İlçe Kongresi yapıldı
MHP Gölbaşı İlçe Kongresi yapıldı

MHP Gölbaşı İlçe Kongresi yapıldı

MHP Gölbaşı ilçe teşkilatı 12. olağan kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapıldı

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı 12. Olağan Genel Kurulunda Ersin Pehlivan başkan seçildi.

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve divan başkan seçimiyle başladı.                  

Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya kongrede yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Harekât Partisi sonuna kadar doğru durdu. FETÖ konusunda Devlet Bahçeli bunları söylerken hepsi Devlet Bahçeli’ye demedik lafı bırakmadı. Büyükşehir yasasında ve daha birçok konuda Milliyetçi Hareket Partisi durduğu yer itibariyle, gösterdiği duruş itibariyle haklı çıktı. Bir başka partide lider yok ki bu kadar haklı çıkacak ama bu kadar da karşısında blok oluşacak” dedi.

 

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı seçilen Ersin Pehlivan ise “Bizler burada kardeş kavgası çıkararak, bizlere bölgeye çalışanlara inat manevi değerlerimizi siyaset malzemesi yapanlara inat, bayrağımızı gönderden indirmek isteyenlere inat bu salonda tek yürek ve tek bileğiz. Adı bir, bayrağı bir, lisanı bir, inancı bir, milleti bir, dünü ve bugünü bir olanların birliği ile haklı olan hakkaniyetin ile yanında olacağız” dedi.

Pehlivan konuşmasına şöyle devam etti ; “MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak genel başkanımızın içerdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttük. Bu günden sonrada aynı şekilde inançla davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Gölbaşı’nı Gölbaşı yapan değerler korunmalı ve gelecek nesillere aktarılmalıdır. Bunun teminatı MHP’dir MHP’nin iktidar olmasıdır. Bu amaç doğrultusunda gece gündüz demeden çalışacağımıza sizlerin huzurunda şahsım ve teşkilatım adına söz veriyorum. Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum üyeliğini şerefle taşıdığım Milliyetçi Harekât Partisi’nde yönetim kurulumla beraber makam ve mevki gözetmeksizin görevimizi sürdüreceğiz. Bu davaya gönül vermiş kardeşlerimi Türk milletinin değerlerini altında buluşmaya yerelde ve genelde iktidar olmak için mücadele etmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu

 

 

Kongrede ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tebrik telgraf okundu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen kongrede, yapılan konuşmaların ardından yeni ilçe başkanını belirleyebilmek için delegelerin önüne sandık konuldu.

Kongrede tek aday olan Ersin Pehlivan, yapılan seçimin ardından 232 delege oyuyla başkan seçildi.

Kongreye,  MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi İbrahim Çiftçi,  MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ak Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Gökhan Koçak,  CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Gölbaşı belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.