1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP kenetlendi
MHP kenetlendi

MHP kenetlendi

Gölbaşı MHP Teşkilatının genişletilmiş istişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın katılımı ile büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

A+A-

Gölbaşı MHP Teşkilatının genişletilmiş istişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın katılımı ile büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın genişletilmiş istişare toplantısı Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya başkanlığında büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, genişletilmiş istişare toplantısında yaptığı konuşmada 15 Temmuz 2016’dan sonra Türkiye’de birçok şeyin değiştiğine dikkat çekerek, yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Seçimlerde hem AK Partili hem Milliyetçi Hareket Partisi seçmenine hem de vatanını sevdiğini söyleyen seçmenlere büyük iş düştüğünü bildiren Karakaya “Çünkü bu herhangi bir seçim değil, ülkenin geleceğiyle alakalı bir seçimdir. MHP’den ya da AK Parti’den fark etmez; ittifakın adayları hepimizin ortak noktasıdır. Cumhur İttifakı’nın başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart’taki mahalli seçimler için tek yumruk halinde çalışmalarına devam edecektir” dedi.

“GÖLBAŞI GÖZBEBEĞİMİZDİR”

Cumhur İttifakının Gölbaşı’ndaki MHP’li Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek de, konuşmasında, “Gölbaşı’mız hepimizin gözbebeği bir ilçe. Bu güzel ilçeyi geliştirmenin ve hayallerimizdeki Gölbaşı'na ulaşmanın yolu sadece birlik ve beraberlikten geçer. Birbirimizi Allah rızası için sevip, saygı ile muamele edip, bu memleket için çalışacak ve mutlaka başaracağız” diye konuştu.

PEHLİVAN’IN KONUŞMASI

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan da, genişiletilmiş istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının ruhuna bağlı kalarak seçim sürecini başarılı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Pehlivan, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin öneminin farkında olduklarını, bunun için de gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.

GENİŞ ÇAPLI KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı genişletilmiş istişare toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Çiftçi, Mehmet Duygulu, Hasan Oğuz Öbekçi, Gökhan Ağdemir, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Duygu Kurban Gözüoğlu, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı Yasin Dinçer, eski ilçe ve ocak başkanları, belediye meclis üyesi aday adayları, mahalle temsilcileri ve kalabalık bir teşkilat mensubu katıldı.

 

Bu haber toplam 4089 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.