1. HABERLER

  2. MHP “SİM“ Açılışında 17-25 damgası ..
MHP “SİM“ Açılışında 17-25 damgası ..

MHP “SİM“ Açılışında 17-25 damgası ..

MHP'nin Ankara Caddesi'nde bulunan seçim iletişim merkezi açıldı..

A+A-


 Haber: Ayşe Üngör

 MHP'nin SİM merkezi açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın açılışının ardından İlçe Başkanı Mahmut Aksoy'un konuşması ile başladı.. 
Gölbaşımızın şahsiyetli, karakterli gazetecileri diyerek söz başlayan MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, “seçmen iletişim merkezinin kurulmasında ve faaliyete geçmesinden dolayı katkı sağlayan Nevzat Aypek’e teşekkür ediyorum. Hepimizin malumu 7 Haziran’da Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olacak. Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı ilçe Teşkilatı olarak, her bireyi, her ülkücüsü ile, dava adamı, vatanseverleri ile sahadayız. Bütün arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde. Arkadaşlarımızın gayreti ile inşallah 8 Haziran’da MHP’yi Gölbaşı’nda iktidar yapacağız. 8 Haziran da bu ülkede namuslu, vatansever, adil, dindar, çalmayan ve çırpmayan bir iktidar olacaktır” diyerek herkese teşekkür etti.

MHP’nin Ankara Caddesinde ki SİM merkezinin açılışında konuşan Ankara 1. Bölge adayı Nevzat Aypek, merkezin açılışının saat 17:25’te neden açıldığını belirterek;

Açılış saati 17:25.. Unutturmadık, unutturmayacağız…

Demokrasilerden hükümetlerin değişimi sandıklarla olur. Demokrasilerde sandık esastır. Bugün ki açılışımız saat 17:25. Herhalde 17-25 bir çağrışım yapmıştır. Unutturmadık, unutturmayacağız.  Aday olmakta ki nedenlerden biride hukukla ilgili meselelerdir.

3 tane süreç vardır esas olan. Ülkemizde adaletin, hukukun devletin geldiği nokta, bu konuda ki zafiyetlerimiz, bir diğeri ekonomik anlamda ki sıkıntılarımız son olarak da sosyal anlamda ki sıkıntılarımızdır. 2013 yılında 17-25 diye bir süreç başlamıştır. Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti’nin asil polisleri hırsızları takip etmiş, hırsızın hırsız olduğunu teslim etmiş devlete ulaştırmıştır. Ülkemizin savcısı da “doğru bunlar hırsızdır, bunları yakalamak lazım” diye bir süreç başlatmıştır. Ancak süreç sonuçlanmadı. Kardeş kardeşi vurmak durumunda kaldı. Hukuk burada bir darbe aldı.

Yoksulluk Yönetimi başladı..

Son 10 yılda ülkemizde bir yoksulluk yönetimi başladı. İnsanlarımız bilinçli bir şekilde yoksullaştırılmaya başlandı ve bu yoksulluk yönetilmeye başlandı. İnsanlarımızın bu yoksulluktan vazgeçemez hale geldiler. Esas itibari ile Türkiye Cumhuriyeti sosyal hukuk devletidir. Hal böyle olunca muhtaç insanlara, ev sahibi olmayan insanlara her durumda yardım etmek durumundadır. Devletin zaten bu anayasal görevidir. Ancak yapılan yardımlar maalesef insanlığa, Müslümanlığa yakışmayan tarza sanki bazı partilerin yardımlarıymış gibi gösteriliyor. Oysa bu yardımların tamamı bizlerin vergileri ile verilen yardımlardır. Buna ben üzülüyorum.

Dolmabahçe’de bölücüler ile görüşüldü..

Bölgemizden aday gösterilmiş bir kişi Dolmabahçe Sarayı’nda, ecdadımızın sarayında aynı zamanda orası hilafet makamıdır.  Hilafet makamında bölücü terör örgütünün elebaşının temsilcileri ile sözcüleri ile oturup poz veren, resim çektiren anlaşma yapan bir adam. Bunun için hemşerilerimizden, Ankaralılardan rica ediyorum elinizi vicdanınıza koyun. Sadece partiye bakmayın kime oy verdiğinize de bakın. Gerçekten ülkemizin geldiği noktada bunlar çok can acıtan hususlar.

MHP’nin seçim merkezi açılışına MHP ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Milletvekili Mustafa Erdem,Ankara milletvekili adayları Şahin Önalan, Umutcan Günerkaya, Sultan Gündüz, Sibel Ersoy, Pınar Günseven Gülsoy, İbrahim Kuş, Erkan Haberal, İbrahim Çiftçi, Kamu-Sen eski Başkanı Bircan Akyıldız, Hakkari Milletvekili adayı Ali Kurtuluş Öncül, Etimesgut ilçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Haymana İlçe Başkanı Selahaddin Sezer, Etimesgut İlçe Kadın Kolları Başkan Şems Erdem, MYK üyesi Selçuk Coşkun ve çok sayıda MHP’li katıldı..

 

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.