1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP tek yürek tek bilek
MHP tek yürek tek bilek

MHP tek yürek tek bilek

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçim çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçim çalışmalarına devam ediyor.

MHP Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan büyük bir kalabalıkla Cemal Gürsel caddesine kadar yürüyen Şimşek, burada esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart için destek isteyerek projelerini anlattı.

Yürüyüşe bir gün önce MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan ama sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Bugün ve bugünden sonra da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde, teskilatımın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Gölbaşı'nda Cumhur ittifakımızın adayımız Sayın Ramazan Şimşek'i, Büyükşehir Belediye seçimlerinde de Cumhur ittifakı adayımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi iktidar yapana kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız" kendine yakışan bir duruş sergileyen Ersin Pehlivan’da katıldı.

Cemal Gürsel Caddesinde ki yürüyüşte vatandaşlar Cumhur İttifakı Adayı Şimşek’e yoğun bir ilgi gösterdi.

Şimşek, vatandaşlara yaptığı açıklamada Gölbaşı’nı hep birlikte hak ettiği noktaya getirene kadar gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Yürüyüşe MHP Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özçelik ve kadın kollarlı teşkilatı, Ülkü Ocağı Başkanı Yasin Dinçer, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Bu haber toplam 2944 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.