1. HABERLER

  2. MHP'den Gölbaşı çıkarması
MHP'den Gölbaşı çıkarması

MHP'den Gölbaşı çıkarması

MYK Üyesi Mustafa Mit, Sema Doğan ve Kadir Şekerci MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’na gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

A+A-

MYK Üyesi Mustafa Mit, Sema Doğan ve Kadir Şekerci MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’na gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.  Basın açıkamasına MHP ilçe Başkanı Mahmut Aksoy, yönetim, meclis üyeleri ve kadın kolları yönetimi katıldı. 

Seçimler için konuşan MYK üyesi Mustafa Mit, Türkiye’de gerçekleşen durumlar hakkında konuşarak;  “ Önümüzde bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye’nin içinde ki bulunduğu şartları gözden geçirmemiz gerekir. Hangi partiden olursa olsun, bir arada yaşamak, geleceğimizi bir arada kurmak, bizden sonra ki nesillerimizde güzel bir Türkiye uzlaşı içerisinde yaşanan insanların birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir Türkiye arz etmekteyiz. Hal böyle olunca içinde bulunduğumuz şartlar çok önemlidir, iyi tahlil edilmelidir. Türkiye’de insanların birlik ve beraberliği bozulmuştur 12 yıldır.

Ekmeleddin İhsanoğlu Mükemmel Bir Aday

Türkiye’de ki kötü gidişata son vermek için, birlik ve beraberliği sağlamak için önümüzde ki 10 Ağustos’ta yapılacak MHP’nin de desteklediği bir adayın etrafında toplanmak, o adayın seçilmesini sağlamak, Türkiye’nin kötü gidişine dur diyebileceğine inandığımız için Ekmelettin İhsanoğlu’nu destekliyoruz.  Bu aday Türkiye’de birlik ve beraberliği sağlayacak, milli ve manevi değerlere bağlı muhafazakar bir aileden gelmektedir. Türkiye ve dünyayı çok iyi tanıyan bir insandır. Cumhurbaşkanı adayı İslam coğrafyasını çok iyi bilen, çok iyi tanıyan ve ülkelerle çok iyi ilişki kuran, bugüne kadar çok iyi hizmetler yapmış, İslam Konferansı Teşkilatının genel sekreterliğini yapmıştır. Bu dönemde Filistin’e büyük hizmetler yapmış, deneyimli kültürlü bir insandır. İhsanoğlu, Türkiye’de ki parçalanmışlığa dur diyebilecek, beraberliği sağlayacak bir kişi olduğu için beraberiz” diyerek CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verecekleri açıkladı.  

 

Mit konuşmasında İhsanoğlu’nun mükemmel bir insan olduğunu ifade ederek, her kesimden oy isteyeceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum