1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li belediye meclis üyelerinden belediyeye sert eleştiriler
MHP'li belediye meclis üyelerinden belediyeye sert eleştiriler

MHP'li belediye meclis üyelerinden belediyeye sert eleştiriler

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan’la birlikte basın toplantısına katılan MHP’li belediye meclis üyeleri de toplantıda belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundular.

A+A-

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan’la birlikte basın toplantısına katılan MHP’li belediye meclis üyeleri de toplantıda belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundular.

İşte o açıklamalar;

SALİH KAMANLI:

Mogan Gölü temizliği sağlıklı ilerlemiyor. Geçen dönem mezarlıkta Nevşehir taşı kullanılmıştı. Bu çok eleştirilmişti. Andezitçiler, basın ayağa kalkmıştı şimdi andezit taşları kırıldı ama kimse  sesini çıkarmadı.

YÜCEL AKSAKAL:

Konya Yolu’ndaki çalışmalar sıkıntılı. İnsanlar karşıdan karşıya geçemiyor. Bu insanlar nasıl geçecekler? Çöpler düzenli alınmıyor, sivrisineklerde artış oldu.

ALİ İHSAN TUNÇ

Geçmişteki hatalar yapılıyor. Ve bu hatalar devam ettiriliyor. Göl temizlenecek denildi söylenilenle yapılan  bir değil. Göl eski haline gelecek denildi ama bakın bu göl şu anda yüzülebilir halde mi? Büyük hizmetler var ama söylenirken farklı şimdi farklı. Biz yaptırıyoruz deniliyor ama iş olumsuz bir hale dönüştüğünde kimse işi takip etmiyor. Kaçak yapılar göl hastane vb durumlar varken günü kurtaracak işler yapılmaması lazım.

AHMET YÜKSEK

Karagedik’in imarı bile yok. Alt yapısı yok. Başkana söyledik 5 yıl oldu bir çalışma yok.

ALİ İHSAN GÜÇLÜ

Gençliğin donanımlı bir hale gelmesi için belediyenin bir faaliyet içerisinde olmasını arzu ettik. Bunun için de her ay önerge verdik. Maalesef bir tane konferans, panel, seminer yaptıramadık. Şunu kimse unutmasın ihmal edilen bu nesil, gençlik, ihmal ettiğimiz eşimiz kendimizi donanım noktasında sürekli ihmal ettiğimiz için bedelini 15 Temmuzlarda ödüyoruz toplum olarak. Şu anda resmen bütün dünya birleşmiş ülkemizi ve milletimizi bir darboğaz içine sokmaya çalışıyor. Bundan kurtulmak için kendimizi her alanda her noktada geliştirmeliyiz

Bu haber toplam 3473 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum