1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Ilıkan'dan Yavaş'a: Gölbaşı'ndaki 9 mahalleye doğalgaz gelmesine engel oldunuz
MHP'li Ilıkan'dan Yavaş'a:  Gölbaşı'ndaki 9 mahalleye doğalgaz gelmesine engel oldunuz

MHP'li Ilıkan'dan Yavaş'a: Gölbaşı'ndaki 9 mahalleye doğalgaz gelmesine engel oldunuz

ABB MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Büyükşehir’in kazı izni vermediği için Gölbaşı’ndaki 9 mahalleye bu yıl doğalgaz verilemeyeceğini söyledi.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı birinci toplantısı, Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında Belediye Konferans Salonu'nda sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapıldı.

Mecliste söz alan MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Gölbaşı’ndaki bazı mahallelerde doğalgaz altyapıları için yapılacak olan kazıya izin vermediği için Topaklı, Tulumtaş, İkizce, Ahiboz, Karaali, Oyaca, Günalan, Oğulbey ve Yağlıpınar mahallesindeki vatandaşların doğalgaz kullanamayacaklarını söyledi.

‘BENİ ARAYIN’ DİYORSUNUZ

Başkan Yavaş’ın daha önce Belediye Başkanlarına ‘Beni arayın’ dediğini hatırlatan Ilıkan “ Kamu kurumlarının hakkını koruyan kamu hukuku vardır. Siz bu hukukun üstünde değilsiniz. Siz ‘Beni arayın’ dediğiniz zaman, ulaşılan bürokrat da ‘Başkanı arayın’ diyor.” Dedi.

KAZI İZNİ İÇİN YAZI YAZILMIŞTI

Ilıkan sözlerini şöyle sürdürdü;

Gölbaşı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’ne Haziran ayında 9 mahallede yapılacak kazılar için yazı yazıyor. Aynı şekilde internet alt yapısı için de Temmuz ayında yazı yazıyor. Ulaşılan en yüksek bürokrat ‘Başkanı bir arayın’ diyor, ulaşılan partinizde bir meclis üyesi ‘Başkanı arayın’ diyor.

BAŞKANLARI HİZAYA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

Siz siyaset üslubu olarak ilçe belediye başkanlarına, bu şehrin patronu olduğunuzu hissettirebilmek adına ‘Hele bir gelsin, beni arasın buraya bir otursun, o hiyerarşiyi tanısın” diye bir siyasi hizaya çekmeye çalışıyorsunuz ama sizin cezalandırdığınız orada ne siyasi parti ne de belediye başkanı.

TAVRINIZ YÜZÜNDEN MAHALLELERE DOĞALGAZ GİTMEYECEK

Siz o izni bugüne kadar vermediğiniz için Topaklı, Tulumtaş, İkizce, Ahiboz, Karaali, Oyaca, Günalan, Oğulbey ve Yağlıpınar mahallelerine bu yıl doğalgaz gitmeyecek. Çünkü ‘Beni arayın’ üslubunu bir siyasi tarz olarak tüm kuruma yaydığınız için. Buna hakkınız yok.

ENGEL OLDUNUZ

Türksat’la görüşmeye başlıyorsunuz, bunu sanki her eve internet gidecekmiş gibi bir haber servis ediyorsunuz bakın Türksat’la ilgili kazıya izin vermemişsiniz. Sizin bu tavrınız yüzünden bırakın oraya bir şey yapmayı, aylarca  oradaki evlere ve çocuklara internet gitmeyecek. Tam tersine engel olmuşsunuz.

 

Bu haber toplam 10325 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler