1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li kadınlardan örnek proje
MHP'li kadınlardan örnek proje

MHP'li kadınlardan örnek proje

MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özçelik, yönetimi ile birlikte "Organik Tohum, Organik Ürün" projesini hayata geçirdi.

A+A-

31 Mart Mahali İdareler seçimlerinden sonra sosyal sorumluluk faaliyetlerine öncelik veren MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özçelik, yönetimi ile başlattığı "Organik Tohum, Organik Ürün" projesini Performans Spor ve Yaşam Gençlik Spor Kulübü ve Derneği ile yürütmeye devam ediyor.

 

Proje kapsamında Derneğin Bahçesinde yetiştirdikleri fidelerin çapa işlemini dernekte eğitim alan otizimli çocuklar ile birlikte gerçekleştiren Özçelik; "Bu tarz projeler emek ve zaman isteyen projelerdir. Fakat ülkemizde organik ilaçsız organik tohumda üretilmiş ürün bulmak artık çok zor. Genetiği ile oynanmış hormonlu yiyecekler yüzünden hastane kapılarından ayrılamaz olduk. Topraklarımızın değerini bilmiyoruz. Atatürk "Köylü Milletin Efendisi" derken biz köylü olmaktan utanır olmuşuz. Yaptığımız projeler bu projede olduğu gibi özümüze dönüş projeleri olacaktır. Bu projeyi yine bencillikten kurtulup etrafımızdaki engellilere duyarlılığı artırmak amaçlı Engelli çocukların bakımının yapıldığı ve eğitiminin verildiği ilçemizde bulunan Performans Spor ile Yaşam Gençlik Spor Kulübü ve Derneği ile yürütme kararı aldık. Dernek Başkanı Kaniye Avan’ın da projeye desteği ile bahçemizi yaptık ve şu an fide aşamasındayız. İnşallah kısa bir süre sonra ürünlerimizi de toplamaya başlayacağız.’’ dedi.

 

 

Dernek Başkanı Kaniye Avan ise kurum hakkında bilgi vererek şunları söyledi; ‘’2007 yılında kurulan Derneğimizin amacı başta otizmli çocuklar olmak üzere Down sendromlu Mental Reterdasyon çocuklarımız için spor ve eğitim alanları oluşturmak ve eğitim vermek amacı ile kurulmuştur. Doğal yaşamın çocuklarımız gelişimindeki önemini bildiğimiz için beş yıldır Gölbaşı – Haymana yolu on altıncı kilometrede Performans Özel Çocuklar Sporla Yaşam Köyünü kurduk. MHP Gölbaşı Kadın Kolları'nın projesini duyduğumuzda çocuklarımız için amacımıza uygun bir aktivite olduğu için çok heyecanlandık ve kabul ettik. Çok güzel bir çalışma içerisindeyiz. Bu proje ile vatandaşlarımızın kurumumuza olan ilgisinin artacağına inanıyoruz. Buradaki çocuklar hepimizin evladı. Bu çocukları sosyal hayata katma amacıyla başlatılmış proje için Kadın Kolları Başkanımız Gülsüm Özçelik’e teşekkür ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3330 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.