1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP’li Koçak Cumhur İttifakı için her gün sahada
MHP’li Koçak Cumhur İttifakı için her gün sahada

MHP’li Koçak Cumhur İttifakı için her gün sahada

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday M. Kürşad Koçak seçim çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Aday olarak gösterildikten sonra seçim çalışmalarına hız veren Koçak, Gölbaşı’nı kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı için Gölbaşı'nda Ramazan Şimşek, Ankara'da Mehmet Özhaseki'ye destek istiyor.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday M. Kürşad Koçak, yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek çalmadık kapı, girmedik ev bırakmamak adına yoğun şekilde ev ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhur İttifakının MHP meclis üyesi adayları sahada yoğun bir çalışma yürütüyor. Gece gündüz demeden Ramazan şimşek ve Mehmet Özhaseki için oy isteyen meclis üyelerinin sahada en çok görünenlerinden biri olan Kürşad Koçak son 10 yıldaki tüm seçimlerde aktif rol oynayan gençliğini ve dinamizmini, tecrübesiyle harmanlayarak Cumhur İttifakına Gölbaşı’nda ve Ankara’da en çok destek isteyen isimlerden.

Seçimden sonra Gölbaşı için yapacakları anlatarak Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ve Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için destek isteyen Koçak, "Gölbaşı’na yapacağımız yeni yatırımları, projeleri anlatıyoruz. Gölbaşı’na bu dönemde daha çok hizmet, daha büyük yatırımlar gelecek. Durmadan yorulmadan zafere ulaşana kadar çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.

Koçak, yeni dönemde Gölbaşı’nın eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve tarım alanında geleceği noktayı vatandaşlara anlatarak, vatandaşlardan destek istedi.

Koçak, son olarak gittiği her yerde Gölbaşlıların Cumhur İttifakına olan teveccühünün gördüğünü belirterek, teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.