1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Millet ittifakı zafere inandı
Millet ittifakı zafere inandı

Millet ittifakı zafere inandı

Millet ittifakı zafere inandı

A+A-

İYİ Parti Millet İttifakı Adayı Mahmut Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız verdi. Her gün farklı mahalle ve STK’lara ziyarette bulunan Aksoy bugün de ziyaretlerini sürdürdü.

Millet İttifakı Aksoy’la İncek’te

İYİ Parti Millet İttifakı Adayı Mahmut Aksoy, saha çalışmaları kapsamında İncek’te vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Gölbaşı Belediye Başkan A. Adayı Bülent Elikesik, CHP’liler ve İYİ Partililerle İncek’te vatandaşlarla buluşan “Aksoy, projeleri ile ilgili bilgi verdi. Tüketen değil, üreten bir Gölbaşı hayal ettiğini ifade den Aksoy, “Biz sağlıklı, varlıklı ve huzurlu bir Gölbaşı olsun istiyoruz. Betonlaşan bir Gölbaşı var karşımızda. Hayata geçireceğimiz projelerle tüketimi değil, üretimi ön plana çıkaracağız. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mansur Yavaş ile birlikte Gölbaşı’nda tarımı ve hayvancılığı canlandıracağız. Bu konuda ciddi projelerimiz var. Sizlerle birlikte Gölbaşı’na değer katacağız” dedi.

Vatandaşların yaşadıklarını sorunları da dinleyen Aksoy, sorunlara ilişkin çözüm önerileri de paylaşarak, “Gölbaşı’nı Türkiye’nin bilinen, tercih edilen, turizmin gözde ilçelerinden biri olarak görmek istiyorum. Ayağı yere basan projelerle geliyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız.” şeklinde konuştu. 

Derneklerle bir araya geldi

KAFFED ve Ankara Çerkes Derneği’ne ziyarette bulunan Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya, Ankara Çerkes Derneği Başkanı Demir Kızılkaya ve yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen buluşmada Aksoy, Gölbaşı’nda ikamet eden dernek üyelerinin istek ve taleplerini dinledi. KAFFED ve Ankara Çerkes Derneği yönetimi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

Sitelerin sorunları için belediyede birim kurulacak

Ziyaretler kapsamında Aksoy’un bir diğer durağı, Gölbaşı Şirin Göl köyü sitesi oldu. Site yönetimi ile görüşen Aksoy, site sakinlerinin sıkça karşılaştıkları sorunları kendilerinden dinledi. Aksoy, Gölbaşı’nda çok sayıda site olduğunu belirterek, Gölbaşı Belediyesi’nde bununla ile ilgili bir birim kuracaklarını ve sitelerin sorunlarının bir birimden takip edilerek, yaşanan sıkıntılara hızlı çözüm bulunmasını sağlayacaklarını söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, site ziyaretinin ardından Gölbaşı’nda yeni açılan işletmelere de ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bu haber toplam 2971 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.