1. HABERLER

  2. Mogan'ın temizlenmesi hayaldi....Gerçek oldu
Mogan'ın temizlenmesi hayaldi....Gerçek oldu

Mogan'ın temizlenmesi hayaldi....Gerçek oldu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mogan Gölü’nün kurtarılması ve bölgenin daha yaşanabilir bir haline gelebilmesi için ortak protokol imzalanmasının ardından ilk kez Gölbaşı Gündem’e konuştu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mogan Gölü’nün kurtarılması ve bölgenin daha yaşanabilir bir haline gelebilmesi için ortak protokol imzalanmasının ardından ilk kez Gölbaşı Gündem’e konuştu.

Haber: Özcan Aydoğdu

Başkan Duruay “Bu projeye sadece göl temizliği demek yanlış olur. Göl temizlenmiyor, rehabilite ediliyor, bu çok kapsamlı bir proje” dedi.

MUTLUYUZ, SEVİNÇLİYİZ

 Mogan Gölü’nün temizlenecek olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. 25 yıldır gölümüz kirliydi. Ama şu ana kadar hiçbir girişimde bulunulmamıştı. Mogan Gölü’nün temizlenmesinin bizim belediye başkanlığımız dönemine denk gelmesi, Mogan için atılan en somut, en gerçekçi adım olması bizi memnun ediyor. Bizim vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Biz bu sözlerimizi yerine getirmek için ekibimizle birlikte yola çıktık. İnşallah verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getireceğiz. Biimi için en büyük proje gölümüzün temizlenmesiydi.

DURUAY EMEĞİ GEÇENLERİ UNUTMADI

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in Mogan Gölü’nün temizlenmesine büyük destek veren Duruay “Cemil beyden Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi Mogan konusunda da bizim en büyük destekçimiz oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teşekkür ediyorum. Melih başkanımıza da özellikle teşekkür ediyorum. 6 aylık başkanlık dönemimizde her zaman yanımızda oldu. Maddi ve manevi gücünü hep arkamızda hissettik.” dedi.

GÖLBAŞI ÇOK FARKLI OLACAK

Vatandaşlara da teşekkür eden Duruay “Biz vatandaşlarımızın bize verdiği desteği boşa çıkarmadık. İnşallah önümüzdeki sene gölün temizliği için bütçeye pay ayrılacak. Sonraki yıllar Gölbaşı için çok farklı olacak.” dedi.

GÖLBAŞI’NI ŞAHLANDIRMA PROJESİDİR

Mogan Gölü’nün temizlenmesiyle birlikte Gölbaşı’nın değerinin artacağını kaydeden Duruay Bu projeye sadece göl temizliği demek yanlış olur. Göl temizlenmiyor, rehabilite ediliyor, çevresi düzenleniyor. Bu çok kapsamlı bir proje. Asıl amacımız gölümüzün tam anlamıyla rehabilite edilmesidir. Bu sadece Mogan Gölü’nün temizlenmesi değildir, Göbaşı’nı şahlandırma projesidir.” dedi.

 

Bu haber toplam 3406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler