1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Muhtarın şahit gösterdiği isimler muhtarı yalanladı
Muhtarın şahit gösterdiği isimler muhtarı yalanladı

Muhtarın şahit gösterdiği isimler muhtarı yalanladı

Hacımuratlı mahallesi muhtarı Fuat Talat, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

A+A-

Hacımuratlı mahallesi muhtarı Fuat Talat, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

SON GASTE muhtar Fuat Talat’ın iddialarını Osman Karaaslan’a ve olaya şahit olan belediye meclis üyelerine sordu gerçeği ortaya çıkardı. Olaya şahit olan Ahmet Turan Kaya, Behsat Aydemir ve Feramis Başaran muhtar Fuat Talat’ın iddialarını yalanladı.

ZAMANLAMAYA DİKKAT

Olayın 2-3 ay önce yaşandığı öğrenilirken, iddiaların Ak Parti İlçe Kongresine yakın bir tarihte ortaya atılması da kuşku çekti.

MUHTAR TALAT’TAN İLGİNÇ İDDİALAR

Hacımuratlı muhtarı Fuat Talat önceki gün yerel basının telefonlarına whatsapp aracılığıyla şu açıklamayı gönderdi;

“Sayın Fatih Duruay’ın izinli olmasından dolayı başkanlığa vekalet eden Sayın Turan Kaya’nın yanına gittim. Mahallemizin bir sıkıntısını paylaştım. Bu arada başkanın makam odasının yanındaki özel odasından çıkan İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve beraberindekiler yani ismini vermek istemediğim AK Parti meclis üyeleri ve başkanlığa vekalet eden Turan Kaya’nın yanında ‘MHP muhtarının belediye binasına alınmamalarını’ sesli ve hakarete varır bir şekilde söylemiştir. Bende böyle bir üslup karşısında ister istemez kendilerine belediyenin girişine MHP ve CHP muhtarlarının girmemesi için levha yaptırmasını ve asmasını istedim. Böyle bir ilçe başkanı ile nereye kadar gidilebilir? Eğer ben partili bir muhtarsam AK Partili sayılmam lazım. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız cumhurbaşkanlığı adaylığında Gölbaşı’nın üzerinde tek kişilik propan uçakla cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yazarak uçurdum. “

SON GASTE FUAT TALAT’A ULAŞTI

Açıklamanın ardından Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu Hacımuratlı mahallesi muhtarı Fuat Talat’a ulaştı. Fuat Talat iddialarının arkasında dururken olayın yaşandığı anda belediye meclis üyeleri Ahmet Turan Kaya, Behsat Aydemir ve Feramis Başaran’ın da orada olduğunu ifade ederek bu 3 ismi şahit gösterdi.

KARAASLAN: ERDOĞAN’A HAKARET EDENLERLE İŞİMİZ OLMAZ

Son Gaste Talat’ın iddialarını Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a sordu. Karaaslan Talat’ın iddialarını yalanlarken kendisine “MHP muhtarının belediye binasına alınmamalarını’ ifade etmediğini söyledi. Karaaslan muhtar Talat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğini öne sürerken kendisine “Cumhurbaşkanız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret edenlerle bizim işimiz olmaz.” dediğini söyledi. MHP’liler bizim kardeşimizdir. Benim böyle bir şey söylemem mümkün değil. Muhtar bey herkesin içinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmiştir. Ben de açık tavrımı gösterdim. Yaşanan olayda belediye meclis üyeleri Ahmet Turan Kaya, Behsat Aydemir ve Feramis Başaran da vardı. Bu olaya onlar da şahit oldu. İsterseniz sorabilirsiniz.” Diye konuştu.

SON GASTE O İSİMLERLE KONUŞTU

SON GASTE hem Fuat Talat hem de Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın şahit gösterdiği Ahmet Turan Kaya, Behsat Aydemir ve  Feramis Başaran’a olay esnasında yaşananları sordu.

3 MECLİS ÜYESİ DE MUHTARI YALANLADI

A.Turan Kaya, Behsat Aydemir ve Feramis Başaran Fuat Talat’ın iddialarını yalanlarken “Osman Karaaslan “MHP’li muhtarlar belediye binasına alınmasın” demedi. Cumhurbaşkanına hakaret edenlerin burada ne işi var.”dedi. “ diyerek Hacımuratlı Mahallesi muhtarı Fuat Talat’ın iddialarını yalanladı.

 

Bu haber toplam 4800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.