1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Murat Ilıkan'a Yozgatlılar'dan tam destek
Murat Ilıkan'a Yozgatlılar'dan tam destek

Murat Ilıkan'a Yozgatlılar'dan tam destek

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt ve dernek yönetimi yaklaşan yerel seçimler öncesi meclis üyesi aday adayı olan hemşerilerine destek verdiklerini açıkladı.

A+A-

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt ve dernek yönetimi yaklaşan yerel seçimler öncesi meclis üyesi aday adayı olan hemşerilerine destek verdiklerini açıkladı. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden meclis üyesi aday adayı olan Murat Ilıkan’ı dernekte misafir eden Karakurt“Gölbaşı Belediye Meclisinde Yozgatlı hemşerilerimizin olması bizi ziyadesiyle mutlu eder” dedi.

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği’nin yönetim kurulu toplantısı sonrası konuşan Karakurt açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gölbaşımızın önümüzdeki vizyonu açısından kritik bir 5 yıl bizi bekliyor. Doğru projelerle Ankara’nın yıldız ilçesi olacağını düşünüyoruz. Burada Büyükşehir Belediyesi ile koordine bir ilçe yönetimine ihtiyaç var.  Bu noktada,  geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi İl yöneticiliği ve Gölbaşı Belediyesi’nde bürokratlık yapmış kıymetli hemşerimiz Murat Ilıkan’ın meclis üyesi listesinde olmasından mutluluk duyarız. Değer verdiğimiz bir hemşerimizin ilçemize hizmet etmesini önemsiyoruz. Kendisinin bu görevi liyakatle yapacağına güvenimiz tamdır" dedi.

 

 

Bu haber toplam 3971 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.