1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Murat Ilıkan'dan EGO kartı önerisi
Murat Ilıkan'dan EGO kartı önerisi

Murat Ilıkan'dan EGO kartı önerisi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, EGO kartlarında yaşanan problemleri aktarıp, Yenimahalle, Etimesgut, Keçiören ve Sincan Belediyelerindeki uygulamalara geçilmesini tavsiye etti.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, belediye personelinin Ego kartı problemlerini meclis gündemine taşıdı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Mayıs Ayı 5.Birleşimi'nde konuşan Ilıkan, belediye personelinin farklı kampüslerde çalıştığına dikkat çekti.

Söz konusu bölgelerde EGO durağı olmadığı için personelin haklarını kullanamadığını ifade eden Ilıkan, bundan dolayı "Kartı satıyorlar" diye spekülatif haberler yapıldığını söyledi. 

"9 günde bunu nasıl tüketsin?"

Çözüm üretilmesi gerektiğini vurgulayan Ilıkan, "EGO’nun da bazı yöntem hataları var. Kart yüklemelerini zamanında, doğru tarihte yapmadığı kulağımıza gelen bilgiler arasında. 1’inde yatırması gerekeni 21’inde yatırdığı dönemler oluyor. Ayın 30’una kadar da bunu tüket diyor. Şimdi bir adam 9 gün otobüse binip, bunu nasıl tüketsin?" dedi.

Yenimahalle Belediyesi, Etimesgut Belediyesi, Keçiören Belediyesi ve Sincan Belediyesi'ndeki uygulamayı hatırlatan Ilıkan, "Bunların nakit yatırılmasıyla ilgili kararlar almış uygulanıyor. Eğer komisyon değerlendirirken bunların da değerlendirip hukuki bir zemin oluşturulabilirse arkadaşlarımıza çok daha faydalı olur diye düşünüyorum." diye ekledi. 

Bu haber toplam 3689 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.