1. HABERLER

  2. Murat Köse milletvekili adayı oldu
Murat Köse milletvekili adayı oldu

Murat Köse milletvekili adayı oldu

Ankara'nın taşra teşkilatları dahil tüm teşkilatları ile birebir ilişki içerisinde olan ve Ak Parti'nin Ankara'da ki başarısının mimarları arasında gösterilen Murat Köse, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel seçimler için Ak Parti'den milletvekili

A+A-

Ankara'nın taşra teşkilatları dahil tüm teşkilatları ile birebir ilişki içerisinde olan ve Ak Parti'nin Ankara'da ki başarısının mimarları arasında gösterilen Murat Köse, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan genel seçimler için Ak Parti'den milletvekili adayı gösterildi.

Günlerden süren aday bilmecesi sona erdi. AK Parti'nin YSK'ya sunduğu listeyle, Ankaralı hemşerimiz Murat Köse Ankara 1. Bölge 13. sırada yer aldı.

Murat Köse kimdir?

Aslen Ankara Şereflikoçhisarlı olup evli ve 3 çocuk babası olan Köse AK Parti’de aktif görev aldı.AK Parti’de bir çok görevde bulunan Murat Köse, yaşantısında Altındağ ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeliği, Mamak Belediye Başkan Aday Adaylığı, AK Parti Ankara İl Başkanlığı 1. ve 2. olağan kongresinde Yönetim Kurulu üyeliği, AK Parti Çankaya ilçe yönetim kurulu üyeliği ile birlikte il teşkilatında Siyasi ve Hukuk işleri, Tanıtım ve Medya, Evren ve Bala koordinatörlüğü görevlerini icra etti.

 

Bu haber toplam 6939 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.