1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Mürşit Gülhan başvurusunu yaptı
Mürşit Gülhan başvurusunu yaptı

Mürşit Gülhan başvurusunu yaptı

Gölbaşılı işadamı Mürşit Gülhan Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. Gülhan adaylık dosyasını MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan’a teslim etti.

A+A-

 Gölbaşılı işadamı Mürşit Gülhan Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı oldu. Gülhan adaylık dosyasını MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan’a teslim etti. 

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yere seçimler öncesinde siyasi hareketlilik sürüyor. Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvurular yapılıyor. 

Gölbaşılı işadamı Mürşit Gülhan da yıllardır hizmet ettiği partisinden belediye meclisi aday adaylığı için müracaat yaptı. 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Mürşit Gülhan yaptığı açıklamada, Gölbaşı’nın sorunlarına vakıf olduğunu belirterek "Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübemle hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Ekmeğini yediğim suyunu içtiğim yaşadığım bu güzel ilçemizin sorunlarını ekip ruhuyla ve teşkilatımızla el ele vererek zamanında ve yerinde çözmek için hizmete talip oldum. " dedi. 

Bu haber toplam 4281 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.