1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek misafirleri ağırladı
Nevin Gökçek misafirleri ağırladı

Nevin Gökçek misafirleri ağırladı

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ramazan ayında ziyaret ettiği Fazilet K. ile çocuklarını konuk etti.

A+A-

Eşi tarafından terk edilen, 4 çocuklu Fazilet K'yı daha önce ziyaret eden Nevin Gökçek, ihtiyaç sahibi aileye, SOS Vakfı olarak çeşitli yardımlarda bulunmuştu. Fazilet K'nın en büyük oğlu B.K’nın madde bağımlısı olduğunu öğrenen Nevin Gökçek,  Fazilet K'yı misafir ederek, sorunlarını dinledi.

Fazilet K, madde bağımlısı çocuğunun, gözünün önünde eridiğini belirterek,  "Oğlumu kaybetmek istemiyorum. Annesi olarak çok acılar çekiyorum. Evlat başka... Buradan annelere babalara sesleniyorum. Çocuklarını kontrol altında tutsunlar. Arkadaşlarını ve çevresini iyi tanısınlar. Bağımlı bir evlada sahip olmak çok zor. Evladım hem kendisine, hem bana, hem kardeşlerine, hem de eve zarar veriyor" dedi.

Madde bağımlılığı konusunda oldukça hassas davranan Nevin Gökçek de "Aileler, çocuklarının gölgesi olmalı, gençlerimizi, geleceğimizi uyuşturuyorlar. Vakfımıza ve bana gelen telefonlarda yalvaran anne, babalar var. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da bu konuda önlem alınması için emek veriyor. İnşallah bu dertten kurtulacağız" diye konuştu.

Fazilet K’nın, küçük oğlu İsmail'i de çok sevdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile buluşturan Nevin Gökçek, onunla fotoğraf çektirdi. Başkan Gökçek de İsmail'e çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.