1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek'ten ziyaret
Nevin Gökçek'ten ziyaret

Nevin Gökçek'ten ziyaret

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, üçüz bebekli Selçuk-Yıldız Taşatan çiftini ziyaret etti.

A+A-

Gökçek'in, Mamak'ta yaşayan aileyi ziyareti sırasında, işitme ve konuşma engelli Yıldız Taşatan, işaret dili tercümanı aracılığıyla iletişim kurarak, 2 ay önce dünyaya gelen üçüz çocuklarına "Recep”, “Tayyip” ve “Erdoğan" isimlerini verdiklerini, maddi imkansızlıklar içinde 4 çocuğu büyütmeye çalıştıklarını söyledi. Üçüzlerden "Erdoğan"ın, bağırsaklarındaki sorun nedeniyle hastanede tedavi altında olduğunu belirten Yıldız Taşatan, bebeklerden ikisinde de görme ve duyma sorunları bulunduğunu ifade etti.  

Anne Taşatan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istiyorum. Kendisini çok sevdiğim için çocuklarıma onun isimlerini verdim"dedi.

Eşiyle, 2013 yılında eğitim gördükleri okulda tanıştığını belirten Yıldız Taşatan, ailesi istemediği için Selçuk Taşatan ile kaçarak evlendiğini,  önceden sporcu olduğunu ve Voleybol Milli Takımı’nda forma giydiğini anlattı.

Durumu dinleyen SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Yıldız Taşatan’a, "Bugünden itibaren inşallah her şey çok güzel olacak. Artık sizleri SOS Vakfı olarak hiç bırakmayacağız. Rabbim sizlere sağlık versin" dedi.

Gökçek, çocukların Dr. Sami Ulus Hastanesi'ne götürülüp kontrolden geçirileceğini ve tedavisine orada devam edileceğini, ayrıca bez, mama gibi ihtiyaçlarının SOS Vakfı tarafından karşılanacağını söyledi.

Bu haber toplam 3244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.